Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Gerucht: komt er vanavond een groene iPhone 13?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
groene iPhone 13 geruchten


Lees verder na de advertentie

Vandaag is het eindelijk zover: het eerste Apple Event van 2022 vindt plaats! En er is vannacht nog een last minute gerucht opgedoken: mogelijk wordt hier een groene iPhone 13 aangekondigd.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Gerucht: groene iPhone 13

Volgens een last minute gerucht van YouTuber Luke Miani wordt tijdens het Apple Event van vanavond een groene iPhone 13 aangekondigd. Het zou zomaar kunnen: eerder doken er al nieuwe iPhone 13 hoesjes op, waaronder een donkergroene. Deze zou dus naadloos bij de kleur van het toestel passen, en ook bij de vrolijke kleuren van de 2021 iMac. Meer iPhone 13-nieuws hoef je vanavond niet te verwachten: het toestel zal verder compleet hetzelfde blijven.

Overigens is dit niet alles: Miani beweert dat Apple jaarlijks een nieuwe kleur voor de meest recente iPhone gaat uitbrengen. Dit zou zomaar kunnen, want de iPhone 12 maakte hetzelfde mee. Dit toestel werd namelijk in 2020 uitgebracht, maar tijdens een Apple Event in 2021 werd ineens nog een paarse versie van het toestel aangekondigd.

Betrouwbaarheid?


kooptip

Het moet nog maar blijken of Miani’s bronnen het bij het rechte eind hebben. De geruchten van de YouTuber kloppen namelijk niet altijd. Zo kreeg hij ongelijk over zijn gerucht dat de MacBook Pro 2021 een verlichte Touch ID-knop zou krijgen, maar hij kreeg wel deels gelijk over de verschijningsdatum van Lossless Audio voor Apple Music.

De tijd zal het dus leren of de iPhone 13 in een groen jasje wordt gestoken. Wil je er vanavond meteen bij zijn? Ontdek dan waar je het Apple Event live kijkt.

Bron: 9to5Mac