Terug naar Gratis MacBook Air (of iMac of iPad of …)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gratis MacBook Air (of iMac of iPad of …)

Door Redactie iCreate2 november 2010 12:152 min. leestijd0

Zou je helemaal gratis een gloednieuwe 11- of 13-inch MacBook Air willen hebben? Dat kan: start een HBO-bacheloropleiding bij LOI Hogeschool, kies zelf een MacBook Air uit en ontvang het aanschafbedrag (maximaal 1500 euro) terug zodra je geslaagd bent. Dit is in het kort de te volgen procedure. Het aanbod geldt ook als je liever een post-bacheloropleiding wilt gaan doen.

Er zijn verder nog wel wat extra regeltjes en voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zo moet je voor 27 december 2010 inschrijven voor een opleiding die minstens 100 studiepunten oplevert, je moet dan uiterlijk 1 februari 2011 met de opleiding begonnen zijn en deze binnen vijf jaar voltooien. Bovendien zijn op het gebied van de gezondheidszorg de opleidingen Longfunctieanalist, Hartfunctielaborant, Laborant klinische neurofysiologie en Verpleegkunde Verkort uitgesloten van deze actie. En mocht een opleiding minder modulen (studiepunten) omvatten, dan krijg je naar ratio ook minder vergoed. Lees dus vooral goed de actievoorwaarden. Als je je daardoor niet laat weerhouden en toch al van plan bent een (LOI) HBO-opleiding te gaan volgen … grijp je kans!

Liever een iMac of iPad? Dat kan ook!
Heb je eenmaal je deelnamebewijs binnen, dan kun je daarmee bij Dixons de MacBook Air van je keuze bestellen. Helaas moet je het aankoopbedrag wel zelf voorschieten. Daar staat dan weer tegenover dat je niet aan een MacBook Air gebonden bent: je mag ook kiezen voor bijvoorbeeld een MacBook Pro,  een andere notebook, een iMac, een iPad of een pc.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Misschien heb je het niet zo op al die regeltjes en voorwaarden waar je rekening mee moet houden, maar bedenk dan wat je met een MacBook Air, iMac, iPad, enzovoort allemaal kunt doen. Je wordt er hoe dan ook stukken wijzer van.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar