Terug naar Zo zou een gouden iPhone X eruit kunnen zien (concept)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo zou een gouden iPhone X eruit kunnen zien (concept)

Door Laura Grootaarts1 maart 2018 10:292 min. leestijd1

Voor liefhebbers van opvallende kleuren laat de iPhone X wat te wensen over: het toestel is slechts beschikbaar in twee kleuren, zilver en spacegrijs. Bij de opvolger van de iPhone X zou Apple daar zomaar verandering in kunnen brengen. Er gaan geruchten over een gouden iPhone X. De Nederlandse designer Martin Hajek heeft hiervan een concept gemaakt.

Gouden iPhone X concept

Hajek heeft het gouden iPhone X-concept op verschillende manieren uitgewerkt. In het eerste concept is de behuizing in zijn geheel voorzien van een gouden kleur. Maar hij heeft ook twee subtielere designs gemaakt. Hierbij is de achterzijde (en daarmee dus het grootste gedeelte van de behuizing) óf zwart óf wit. De gouden kleur zit hem hier in de details: het Apple-logo op de achterkant van het toestel en de rand van roestvrij chirurgisch staal. Hieronder zie je een selectie uit de afbeeldingen. Wil je de complete reeks zien? Kijk dan op de website van Martin Hajek. Zou het iets voor jou zijn, een gouden iPhone X?

gouden iphone x en x plusgouden iphone xgouden iphone xgouden iphone xgouden iphone x

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPhone 2018

Martin Hajek laat in zijn mock-up een groot en een klein toestel zien, zeg maar de iPhone Xs Plus en de iPhone Xs. Naar verluidt verschijnen er dit jaar drie nieuwe iPhones: een gigantische 6,5-inch iPhone met oled-scherm, een geüpgradede versie van de 5,8-inch iPhone X (ook met oled-scherm) en ten slotte een budgetmodel met een 6,1-inch lcd-scherm.

Alleen de twee modellen met oled-scherm zouden in het goud beschikbaar komen. Een andere vernieuwing voor de aanstaande iPhone is dual sim, waarmee het gebruik van twee simkaarten mogelijk wordt. Handig als je je telefoon privé en zakelijk wilt gebruiken. Lees ook ons dossier iPhone 2018.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Thomas Haas
Lezer
Thomas Haas