Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Zo zou een gouden iPhone X eruit kunnen zien (concept)

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
gouden iphone x en x plus


Lees verder na de advertentie

Voor liefhebbers van opvallende kleuren laat de iPhone X wat te wensen over: het toestel is slechts beschikbaar in twee kleuren, zilver en spacegrijs. Bij de opvolger van de iPhone X zou Apple daar zomaar verandering in kunnen brengen. Er gaan geruchten over een gouden iPhone X. De Nederlandse designer Martin Hajek heeft hiervan een concept gemaakt.

Gouden iPhone X concept

Hajek heeft het gouden iPhone X-concept op verschillende manieren uitgewerkt. In het eerste concept is de behuizing in zijn geheel voorzien van een gouden kleur. Maar hij heeft ook twee subtielere designs gemaakt. Hierbij is de achterzijde (en daarmee dus het grootste gedeelte van de behuizing) óf zwart óf wit. De gouden kleur zit hem hier in de details: het Apple-logo op de achterkant van het toestel en de rand van roestvrij chirurgisch staal. Hieronder zie je een selectie uit de afbeeldingen. Wil je de complete reeks zien? Kijk dan op de website van Martin Hajek. Zou het iets voor jou zijn, een gouden iPhone X?

gouden iphone x gouden iphone x gouden iphone xgouden iphone x

iPhone 2018

Martin Hajek laat in zijn mock-up een groot en een klein toestel zien, zeg maar de iPhone Xs Plus en de iPhone Xs. Naar verluidt verschijnen er dit jaar drie nieuwe iPhones: een gigantische 6,5-inch iPhone met oled-scherm, een geüpgradede versie van de 5,8-inch iPhone X (ook met oled-scherm) en ten slotte een budgetmodel met een 6,1-inch lcd-scherm.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Alleen de twee modellen met oled-scherm zouden in het goud beschikbaar komen. Een andere vernieuwing voor de aanstaande iPhone is dual sim, waarmee het gebruik van twee simkaarten mogelijk wordt. Handig als je je telefoon privé en zakelijk wilt gebruiken. Lees ook ons dossier iPhone 2018.