Terug naar 'Apple introduceert dit jaar een goedkope HomePod mini'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple introduceert dit jaar een goedkope HomePod mini'

Door Koen van Ekeren8 maart 2018 11:292 min. leestijd0

De HomePod is nog maar net uit, maar dit jaar komt er al een nieuwe variant aan. Dit schrijven meerdere media, waaronder het Taiwanese Economic Daily News. Het zou gaan om een kleine en goedkopere speaker en hij moet in de tweede helft van 2018 verschijnen.

goedkope HomePod mini

Goedkope HomePod mini

Aan de kleinere variant hangt volgens de Taiwanese bron in de Verenigde Staten een prijskaartje van tussen de 150 en 200 dollar . Dat is beduidend minder dan de prijs van zijn grote broer, die 349 kost. Daarmee is de HomePod een stuk duurder dan de Amazon Echo (99 dollar) en Google Home (129 dollar).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is onduidelijk of de prijsverlaging ook ten koste gaat van de audiokwaliteit, waarvan de HomePod het vooral moet hebben. Het geluid van de slimme speaker zou zelfs indrukwekkender zijn dan een aantal veel duurdere, luidsprekers. Over de slimme functies zijn de eerste recensenten echter minder te spreken.

Naast Economic Daily News maakt ook Jun Zhang, analist van Rosenblatt, melding van een goedkope HomePod mini. De analist verwacht dat Apple hem al in het tweede kwartaal van 2018 uitbrengt. Dit zou betekenen dat Apple de speaker al tijdens WWDC 2018 presenteert.

Wanneer HomePod in Nederland?

Op dit moment is Apple’s HomePod alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. In de lente volgen Frankrijk en Duitsland. En Nederland? Wij moeten voorlopig nog geduld hebben. Het is nog steeds niet bekend wanneer (en zelfs of) Apple de HomePod in Nederland uitbrengt, of wat hij precies moet kosten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar