Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Wacht je op de iPhone SE 2? Die verschijnt mogelijk vandaag

Auteur: Sven Lamers
14 reacties
Wanneer iPhone SE 2


Lees verder na de advertentie

Ben je klaar voor de iPhone SE 2? Volgens betrouwbare bronnen van 9to5Mac verschijnt de opvolger van de iPhone SE uit 2016 vandaag. Ja, je leest het goed! Als je aan het wachten was op de nieuwe SE (of iPhone 9), dan zouden we vandaag Apple’s site heel goed in de gaten houden. Uiteraard lees je ook bij ons direct als de iPhone SE 2020 gelanceerd wordt.

iPhone 9 releasedatum

Oude naam en kleuren

9to5Mac weet nog meer over het nieuwe toestel. Zo blijft Apple de oude naam ‘iPhone SE’ gebruiken. Qua opslagcapaciteit kun je kiezen tussen 64 GB, 128 GB of 256 GB. Dat is even veel als bij de iPhone 8 bij lancering, maar afgelopen jaar verdween daar de grootste versie. Het schermformaat blijft ook identiek aan de iPhone 8: het wordt een 4,7-inch display.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ook de kleuren zijn al bekend. Het wordt wit, zwart of Product(RED)-rood. Volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPhone SE dezelfde A13-processor die we al kennen uit de iPhone 11 en 11 Pro. We verwachten ook dat Apple voor de camera wat onderdelen van zijn duurdere iPhone gaat hergebruiken.

Accessoires iPhone SE 2

Een aantal accessoires voor de iPhone SE zijn ook al gelekt. Er komen vijf hoesjes, twee siliconen en drie leren varianten. Voor eerstgenoemde mag je kiezen tussen wit en zwart, laatstgenoemde komt in de kleuren rood, zwart en blauw.

In de Apple Store is overigens al een screen protector van Belkin verschenen, die volgens de titel compatibel is met de iPhone SE. In de overige teksten van de productpagina wordt er echter alleen maar verwezen naar de iPhone 7 en 8.

Prijs iPhone 9

De laatste Amerikaanse geruchten beweren dat de iPhone SE 2 399 dollar gaat kosten. Dat zou even veel zijn als de iPhone SE bij lancering in 2016. Toen kwamen wij in Europa uit op een prijs van 479 euro. Grote kans dat Apple voor de nieuwe SE dezelfde prijs gaat hanteren.

Bron: 9to5Mac