Terug naar Gelekte simkaart-houder iPhone 8 in Blush Gold
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekte simkaart-houder iPhone 8 in Blush Gold

Door Laura Grootaarts5 september 2017 18:372 min. leestijd0

Ook zo benieuwd naar de kleuren van de nieuwe iPhone 8? Over een week weten we het precies. Maar zo nu en dan lekt er al iets uit: simkaart-houdertjes, bijvoorbeeld.

Simkaart-houder iPhone 8

Simkaart-houdertjes van nieuwe iPhones worden nog weleens de fabriek uit gesmokkeld. En deze onderdeeltjes zijn interessant. Waarom? Omdat ze dezelfde kleur hebben als de iPhone. Designer Benjamin Geskin toont op Twitter vermeende simkaart-houders van de iPhone 8.

Op de foto rechts zie je een zilveren houder. Links is de nieuwe iPhone-kleur te zien: een kopergouden tint die nu al de naam blush gold toegedicht heeft gekregen. Geskin noemt in zijn tweet ook nog de kleur zwart, maar die is verder niet te zien op de foto.

Blush Gold

In een vervolg-tweet gebruikt Geskin dezelfde foto om blush gold te vergelijken met twee andere iPhone-kleuren. Het gaat om het reguliere goud en roségoud, twee tinten die mogelijk niet meer terugkeren.

Keynote 12 september

Over precies een week, op dinsdag 12 september, is er een keynote van Apple waarin onder meer de iPhone 8 op het programma staat. De iPhone 8 krijgt een rigoureus ander uiterlijk. Vrijwel de gehele voorkant van het toestel bestaat uit scherm, de thuisknop verdwijnt. Lees meer in ons iPhone 8-dossier.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar