Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Deze gelekte iPhone 14-hoesjes zijn niet van echt te onderscheiden

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 14 hoesjes


Lees verder na de advertentie

Over een paar weken is het weer zover: dan kondigt Apple de nieuwe iPhone 14-serie aan. Natuurlijk horen daar ook de nodige accessoires bij. Wat dacht je van deze kleurrijke iPhone 14-hoesjes?

iPhone 14 hoesjes gelekt

De hoesjes zijn niet echt, maar zijn waarschijnlijk niet te onderscheiden van de Apple-originelen die straks in de winkel belanden. Fabrikanten van dit soort accessoires zijn in dit stadium namelijk al helemaal op de hoogte van hoe de iPhone 14 eruit zal zien, zodat ze tijdig kunnen gaan produceren. Ze krijgen hiervoor ook CAD-tekeningen aangeleverd met de precieze afmetingen. Deze ‘identieke klonen’ zijn op Twitter geplaatst door Majin Bu.


kooptip

De hoesjes zijn er in geel, rood, marineblauw, paars, mintgroen, roze, middernachtblauw en zwart. Bu zegt hierover dat hij niet zeker weet of dit de officiële kleuren worden van de siliconen hoesjes, maar het is wel een reële optie. Hij heeft al vaker hoesjes online gezet vlak oor de officiële release, en had het daarbij verrassend vaak bij het rechte eind.

iPhone 14 kleuren

De kleuren van de hoesjes sluiten enigszins aan bij de iPhone 14 kleuren waarover nu ook al gespeculeerd wordt:

  • iPhone 14: groen, paars, blauw, zwart, wit en rood.
  • iPhone 14 Pro: groen, paars, zilver, goud en grafiet.

De iPhone 14 wordt aangekondigd tijdens een Apple-event dat volgens de laatste geruchten plaatsvindt op woensdag 7 september. De grootste vernieuwing voor het reguliere model is dat die voortaan in een groter Max-formaat is. Het luxere Pro-model krijgt mogelijk een nieuw design met een ‘onzichtbare’ notch en een always-on scherm.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!