Terug naar ‘Geen iPad Air 3 maar kleine iPad Pro’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Geen iPad Air 3 maar kleine iPad Pro’

Door Laura Grootaarts26 februari 2016 08:512 min. leestijd0

Verrassing: Apple gaat op 15 maart toch geen nieuwe iPad Air 3 presenteren … Grotere verrassing: in plaats daarvan komt er wél een nieuwe en kleinere variant van de iPad Pro. Dat beweert althans Mark Gurman van 9to5Mac, en die heeft het verdacht vaak bij het rechte eind.

Lijkt op de eerdere iPad Pro

Naast de grote iPad Pro met een 12,9 inch scherm, kun je straks ook een iPad Pro aanschaffen met een scherm van 9,7 inch – hetzelfde formaat als de iPad Air. De kleinere iPad Pro heeft bijna hetzelfde te bieden als zijn grotere broertje.

Smart Keyboard

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De nieuwe iPad krijgt bijvoorbeeld een Smart Connector en Apple schijnt al bezig te zijn met het ontwikkelen van een kleinere versie van het Smart Keyboard. De nieuwe iPad Pro kan daarnaast prima uit de voeten met de drukgevoelige Apple Pencil. Ook krijgt de nieuwe iPad Pro een A9X-processor en wordt hij uitgerust met vier speakers. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de iPad Pro geleverd in dezelfde kleuren en is ook de opslagcapaciteit vergelijkbaar. Al met al niet veel anders dan de geruchten rondom de iPad Air 3, maar met een ander naamkaartje eraan.

Einde voor oudere iPad-modellen

Deze ontwikkeling van de iPad is in lijn met wat er gebeurt met de Mac: Apple gaf zijn nieuwe 12-inch MacBook ook niet meer het predicaat ‘Air’, terwijl het duidelijk gaat om een opvolger van de MacBook Air.

Het lijkt erop dat Apple een paar iPads uit de handel gaat nemen. Bronnen zeggen dat de productie van de iPad mini 2 en de eerste iPad Air inmiddels wordt teruggeschroefd. Tijdens het evenement in maart verwachten we verder een nieuwe iPhone 5se en nieuws over de Apple Watch.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar