Terug naar Geen Grexit voor iCloud-abonnement van Grieken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Geen Grexit voor iCloud-abonnement van Grieken

Door Jelle Mol13 juli 2015 09:092 min. leestijd0

Nu er een akkoord is over het steunpakket aan Griekenland zal het land flink moeten gaan hervormen, maar de Grieken hoeven zich de komende maand over één ding even geen zorgen te maken: hun iCloud-abonnement. Vorige week bleek dat er vanuit Griekenland geen aankopen bij Apple gedaan konden worden omdat buitenlandse betalingen worden geblokkeerd. Daar valt ook het verlengen van een iCloud-abonnement onder.

Grexit iCloud-abonnement

In principe zouden gebruikers die de verlenging van hun abonnement niet kunnen betalen, teruggezet worden naar de gratis 5 GB opslag. De extra opslagruimte komt daarmee te vervallen, met in het slechtste geval ook foto’s, documenten en e-mails. Volgens het Griekse iPhoneHellas komt Apple nu de Griekse gebruikers tegemoet door hun iCloud-abonnement één maand te verlengen, zonder extra kosten. In een e-mail naar klanten schrijft Apple:

‘Om te voorkomen dat je hinder ondervindt van de financiële crisis voor wat betreft je iCloud-diensten en om er zeker van te zijn dat je toegang behoudt tot je gegevens, hebben wij je iCloud-abonnement 30 dagen verlengd zonder extra kosten.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In de e-mail wordt echter ook benadrukt dat 30 dagen na de oorspronkelijke verlengdatum een nieuwe poging gedaan wordt om de betaling te innen. Als dat niet lukt, wordt klanten geadviseerd om zelf hun iCloud-opslag te verlagen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar