Terug naar Gebruik elk horlogebandje op de Apple Watch
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gebruik elk horlogebandje op de Apple Watch

Door Sven Lamers25 maart 2015 09:542 min. leestijd0

De lancering van de Apple Watch komt steeds dichterbij en makers van accessoires zijn druk bezig om al vanaf het begin leuke producten te kunnen aanbieden. Nu is een interessant project op de crowdfunding-website Indiegogo verschenen: een adapter, Adappt genaamd, om elk willekeurig armbandje met de Apple Watch te kunnen gebruiken. De adapter is beschikbaar in vier verschillende versies (plastic, aluminium, roestvrij staal en verguld staal) en is uitgerust met de gebruikelijke pin-aansluiting van gewone horloges. Vind je de bandjes van Apple niet mooi of te duur, biedt dit project uitkomst.

Adappt

Alternatieve aansluiting

Het idee van de alternatieve aansluiting is afkomstig van vier Italiaanse studenten die bij de Apple Watch meer keuze qua bandjes wilden hebben. In tegenstelling tot gewone horloges gebruikt Apple namelijk geen systeem met een pinnetje; het bandje wordt direct in het horlogekastje geïntegreerd. De Adappt plaats je in de uitsparing van de horlogekast om er dan vervolgens een ander bandje aan vast te maken.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Prijzen en beschikbaarheid

De adapter komt in een 38-mm en 42-mm variant en de kleuren moeten volgens de studenten goed bij het gebruikte materiaal van Apple passen. Op Indiegogo betaal je 9 dollar voor de plastic aansluiting, 29 dollar voor aluminium en 39 dollar voor roestvrij staal. Voor verguld staal moet je 290 dollar neertellen. De crowdfundingcampagne loopt nog tot 24 april (het verschijningsdatum van de Apple Watch) en op dit moment zijn er 12.580 dollar opgehaald van de gevraagde 50.000 dollar. Als het project doorgaat, moet Adappt in juni worden uitgeleverd.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar