Terug naar Gebruik Apple-producten in bedrijfsleven neemt toe
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gebruik Apple-producten in bedrijfsleven neemt toe

Door Redactie iCreate27 januari 2012 11:041 min. leestijd1

Ongeveer één op de vijf medewerkers in Europa en Noord-Amerika gebruikt één of meerdere Apple-producten, zo blijkt uit een onderzoek van Forrester. CNET schrijft dat het onderzoeksbureau 10.000 medewerkers en 3.350 IT-beleidsbepalers in een enquête gevraagd heeft naar het gebruik van Apple-producten op de werkvloer. Boven aan de lijst van gebruikte producten staat de iPhone.

Stijging

Afgezien van het feit dat 21% van de medewerkers een Apple-product gebruiken om mee te werken, is er een stijging zichtbaar onder het aantal bedrijven dat Macs is gaan gebruiken. In 2011 gebruikte 46% van alle bedrijven Macs, tegenover 30 en 36% in respectievelijk 2009 en 2010. Uit het onderzoek blijkt dat IT-beleidsmakers verwachten dat dit aantal met 52% gaat stijgen in 2012. Als de groei zo doorzet, zal Microsoft een steeds kleinere rol gaan spelen in het bedrijfsleven en zo zien we het graag.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Gerard Kruijt
Lezer
Gerard Kruijt

Niet zo gek dat Apple groeit in het bedrijfsleven; hoe vaak krijg je een echt goede gebruikerservaring voorgeschoteld? Voor mijzelf is dat de continue toetsing van mijn eigen activiteiten; biedt mijn output voldoende positieve gebruikerservaring? Zo niet, dan werk ik aan de verbetering daarvan! Kortom, voldoende motivatie voor verbetering en innovatie.