Terug naar Gaat de witte iPhone 7 er zo uitzien? (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gaat de witte iPhone 7 er zo uitzien? (video)

Door Laura Grootaarts29 december 2016 09:302 min. leestijd0

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar in vijf kleuren maar er zou zomaar een zesde kleurtje bij kunnen komen, zo beweerde een Japanse site begin november. Jet White moet de tegenhanger worden van Jet Black, de glanzend zwarte kleur die in het Nederlands ‘gitzwart’ genoemd.

iPhone 7 in Jet White

Een hoogglans witte iPhone, hoe zou die eruit kunnen zien? Op Twitter laat iemand een korte video zien. De kans dat de beelden authentiek zijn, lijkt wat ons betreft nihil. Je ziet enkel de achterkant van een iPhone 7 en van een iPhone 7 Plus. De maker van de video mag ons bovendien uitleggen waarom het Apple-logo ontbreekt op de iPhone 7.

Hartstikke nep dus – waarschijnlijk gaat het om de huidige iPhones gehuld in een wit hoesje. Maar het geeft wel een indruk van wat we van deze kleur mogen verwachten. De kleur doet ons denken aan de witte iPhone 5c.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen


https://twitter.com/SonnyDickson/status/813877344704151553
Het komt overigens niet heel vaak voor dat Apple een iPhone in een later stadium uitbrengt in een compleet nieuwe kleur. De iPhone 4 vormde hierop een uitzondering. Apple zei toen van meet af aan al dat de iPhone in het wit zou verschijnen, maar consumenten moesten even geduld hebben omdat er productie-problemen waren. Wellicht is Jet White iets voor de iPhone die in 2017 geïntroduceerd wordt?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar