Terug naar Gaat de iPad toch € 499 kosten?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gaat de iPad toch € 499 kosten?

Door Redactie iCreate10 mei 2010 10:011 min. leestijd3

Tijdens iCreate Live hebben we uitgebreid met jullie gefilosofeerd over de prijs van de iPad, zodra deze in Nederland beschikbaar zal zijn. Een veelgehoord bedrag was 479 euro, want dat is de officiële verkoopprijs in Spanje. We leven in een groot Europa, dus deze prijs zal Apple in Nederland toch ook wel gaan hanteren?

Waarschijnlijk gaat de iPad in Nederland toch 499 euro kosten. We komen tot deze conclusie nadat de iPad-prijzen van Frankrijk en Duitsland bekend zijn geworden. In beide landen is Apple’s handheld vanaf vandaag te reserveren voor 499 euro.

Wanneer wij de iPad kunnen reserveren (voor 499 euro) is jammer genoeg nog niet bekend. Afgelopen vrijdag ging het gerucht dat vanaf vandaag ook de Nedelandse Apple Store de iPad zou aanbieden. Maar helaas, de bronnen hadden het bij het verkeerde eind. De uitleverdatum, in juli van dit jaar, blijft wel op de kalender staan. Deze datum is door Apple officieel bevestigd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Op dit moment zijn de volgende iPad-prijzen voor Nederland het meest waarschijnlijk:

16 GB32 GB64 GB
WiFi499 euro599 euro699 euro
WiFi + 3G599 euro699 euro799 euro

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Carla
Lezer
Carla

Hallo! Is er iemand die een iPad gekocht heeft in Amerika? Zo ja, hoe heb je die over de grens gekregen zonder (veel) bij te betalen? Volgens mij moet je hem persoonlijk maken en maar hopen dat de man bij de douane niet weet dat hij in NL nog niet te koop is! Andere suggesties welkom! Wij gaan in aug. naar Toronto en kunnen evt ‘even’ oversteken naar Amerika om hem daar te halen.

Dick
Lezer
Dick

Beste Carla,

Als ik het goed heb is Bart Smakman ook naar America geweest om een iPad 3gs te kopen.
Zie http://www.icreatemagazine.nl/nieuws/ipad/icreate-in-ny-in-de-rij-voor-ipad-3g/8084/

Ik denk dat je hem wel wat vragen kunt stellen via
bsmakman@fnl.nl

Bart Smakman
Lezer
Bart Smakman

Beste Carla, Als je de goedkoopste iPad koopt (499 dollar) is er niets aan de hand. Je mag namelijk tot 430 euro gratis invoeren. Let wel, je betaalt in Amerika nog wel belasting over de iPad (dit heet State Tax). Deze verschilt per staat en loopt uiteen van 0 tot 10 procent. Zelfs met deze belasting is de goedkoopste iPad minder dan 430 euro en gratis in te voeren. Koop je een duurdere iPad (waar officieel invoerrechten over betaald moeten worden) dan kun je deze het best persoonlijk maken. Maak je echter niet te druk, er wordt namelijk lang niet… Lees meer »