Terug naar Gaaf iPhone 7 concept vat veel geruchten samen (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gaaf iPhone 7 concept vat veel geruchten samen (video)

Door Laura Grootaarts16 februari 2016 12:192 min. leestijd0

Een iPhone 7 zonder koptelefoon, hoe ziet zoiets eruit? Designer Arthur Reis heeft een iPhone 7 concept gemaakt waarin de koptelefoonaansluiting achterwege is gelaten. In het concept heeft hij bovendien nog veel meer geruchten verwerkt die momenteel de ronde doen.

iPhone 7 concept

Zo is de nieuwe iPhone in de beleving van Reis een stukje slanker, waterdicht en heeft hij subtielere antennestrepen. Ook de ontsierende camerabult is weg. De thuisknop is drukgevoelig en opladen doe je via inductie. Reis heeft zelfs de moeite genomen om bluetooth oordopjes van Beats te visualiseren (je gaat die dingen kwijtraken, of je hamster gaat ermee aan de haal).

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Onze bedenkingen

Of de iPhone 7 er daadwerkelijk zo gaat uitzien? Eerlijk gezegd: wij betwijfelen het. De antennestrepen zijn weliswaar subtieler, maar wij verwachten eigenlijk dat ze compleet verdwijnen. Ook over het voortbestaan van de thuisknop is discussie mogelijk. Het zou heel goed kunnen dat die als fysieke knop verdwijnt en voortaan deel uitmaakt van het thuisscherm. De ronde volumeknoppen kennen we juist van oudere iPhones, een comeback daarvan lijkt ons sterk.

Voor 2016 is voorspeld dat de verkoop van de iPhone weleens in kan zakken. Wil Apple het tij keren, dan moeten ze met iets revolutionairders voor de dag komen. Dat er tussen de iPhone 6 en de iPhone 6s weinig uiterlijke verschillen zijn: oké. Maar van de stap naar de iPhone 7 verwachten we iets spectaculairders.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar