Terug naar Foto's van drie nieuwe iPhone 7-modellen opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto's van drie nieuwe iPhone 7-modellen opgedoken

Door Laura Grootaarts19 juli 2016 09:142 min. leestijd0

En weer een nieuwe aflevering in de iPhone 7-soap! Gisteren verscheen er een video met de iPhone 7, en nu weer zijn er foto’s opgedoken. Dit keer van drie iPhone 7-modellen. Drie!? Inderdaad, op de nieuwe nieuwe foto’s staan drie modellen. Naast de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, is er ook een iPhone 7 Pro te zien. Eerder dook er ook al een prijslijst op waarin werd gesproken over een Pro-model. Op de foto’s van de voorkant is het verschil tussen de iPhone 7 Plus en iPhone Pro niet te zien …

Drie iPhone 7 modellen

iPhone 7 Pro met Smart Connector en dubbele camera

Maar er zijn ook foto’s van de achterkant en daarop zijn de verschillen tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro wel goed zichtbaar. Het lijkt erop dat alleen het Pro-model wordt uitgerust met een dubbele camera. De iPhone Pro onderscheidt zich op nog een belangrijk punt van de twee andere toestellen: aan de onderkant zien we een Smart Connector. Zo’n aansluiting is vooralsnog alleen maar te vinden op de iPad Pro: je kunt er accessoires zoals een toetsenbord mee koppelen. Wat voor accessoires je ermee aan zou kunnen sluiten op de iPhone, is nog een raadsel. De positie van de drie cirkeltjes lijkt niet logisch voor het bevestigen van een toetsenbord.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iPhone 7 Pro achterkant

Release iPhone 7

Of deze foto’s écht de nieuwe iPhone tonen? Dat is zeer twijfelachtig. Een slordig detail lijkt sowieso al duidelijk te maken dat het om een mockup gaat: aan de achterkant van het toestel staat in plaats van ‘iPhone 7’, ‘iPhone 7s’. Het s-model verschijnt gewoonlijk pas een jaar na de release van de eerste generatie.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar