Terug naar Foto's iPhone 7 Plus tonen Smart Connector en geen mute-knop
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto's iPhone 7 Plus tonen Smart Connector en geen mute-knop

Door Daan Jeuken12 juli 2016 13:552 min. leestijd0

En nu zijn er foto’s van iPhone 7 Plus opgedoken! Dit keer geven ze ook daadwerkelijk nieuwe informatie prijs (als de foto’s legitiem zijn althans): de grotere 7 Plus krijgt een dubbele camera, Smart Connector en vreemd genoeg geen mute-knop. En ook de thuisknop ziet er gek uit.

iPhone-7-vs-iPhone-7Plus-Pro-Dummies-800x738

iPhone 7 Plus

De foto’s zijn wederom afkomstig van NWE, dat gisteren ook al de iPhone 7 toonde. Daar vielen alleen de gewijzigde antennestrepen op, maar op de grotere iPhone 7 Plus zijn een aantal opvallende wijzigingen te zien. Het opvallendste zit boven aan de iPhone: de 7 Plus lijkt de dubbele camera te krijgen, terwijl die op de 7 alleen groter lijkt dan de iPhone 6s-camera.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Smart Connector

Onder aan de achterkant van de 7 Plus zien we nog iets opvallends: de Smart Connector. De iPad Pro heeft deze connector om er een toetsenbord aan te bevestigen, maar die optie lijkt voor de iPhone uitgesloten. Een fysiek toetsenbord bij een smartphone is al bijna ondenkbaar, maar áls dat al de bedoeling zou zijn, zou de connector wel op de lange zijde van de iPhone zitten. Waar deze dus voor dient, blijft voorlopig gissen.

iPhone-7-Plus-Dummy-03

Mute-knop?

Aan de zijkant van de 7 Plus missen we een belangrijke knop: de mute-switch. Op de iPad verdween die al enkele jaren geleden en dat was eerlijk gezegd ook niet zo’n big deal. Maar op de iPhone is het toch wel handig om je ringtone snel uit te zetten – dat knopje is sneller dan het bedieningspaneel. Eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat het schuifje bij de iPhone 6(s) zonder hoesje in je broekzak nog wel eens per ongeluk omschakelt.

iPhone-7-Plus-Dummy-01

Thuisknop

Aan de voorkant kijken we met extra interesse naar de thuisknop. Er gingen geruchten dat die in zijn fysieke gesteldheid zal verdwijnen en geheel met Force Touch bediend zal worden. Op de foto zien we toch iets wat lijkt op een fysieke knop, al heeft die een randje dat duidelijk anders is dan bij huidige iPhones. Het lijkt zo’n opstekend randje dat snel stof gaat vreten, maar hopelijk is dat niet het geval.

Acht weken

Er lijkt inmiddels geen dag meer voorbij te gaan zonder dat er iPhone 7-foto’s uitlekken en inmiddels is er ook een korte video van het nieuwe toestel te zien. Dat zal ook nog wel een week of acht zo duren: in de week van 5 september verwachten we de keynote met daarin onder meer de iPhone 7.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar