Terug naar Foto's prototype iPhone 7 gelekt: '4 speakers, grotere camera'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto's prototype iPhone 7 gelekt: '4 speakers, grotere camera'

Door Laura Grootaarts23 mei 2016 10:572 min. leestijd0

Krijgt de nieuwe iPhone 7 het beste geluid ooit? Als de laatste geruchten kloppen, dan is dat zeker het geval. Er zijn foto’s gelekt van wat de behuizing zou zijn van de nieuwe iPhone. Opvallend daaraan is dat er op álle hoeken speakers zitten, zoals ook bij de iPad Pro het geval is.iPhone 7 prototype

Van één naar vier speakers

Van één speaker naar vier speakers lijkt ons een flinke stap. Eerder waren er we al geruchten over een nieuwe iPhone met twee speakers en zelfs dat klonk al als een ingrijpende wijziging. Om plaats de te maken voor die extra speaker, zou namelijk de reguliere koptelefoon-aansluiting moeten sneuvelen. Zo’n aansluiting zien we op deze foto inderdaad ook niet meer terug. Muziek luisteren doe je voortaan via de Lightning-aansluiting of via bluetooth.

Prototype iPhone 7 heeft geen dubbele camera
iPhone 7 prototype

Een opening voor een dubbele camera is op de uitgelekte foto’s niet te zien. Dat is niet vreemd: naar alle waarschijnlijkheid is dit de behuizing van de 4,7-inch iPhone en de dubbele camera zou zijn voorbehouden aan de 5,5-inch iPhone. Wel lijkt de opening voor de lens iets groter dan voorheen, en zit de flitser onder de camera in plaats van ernaast.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

iPhone 7 prototype

Maak je geen zorgen om de paarse kleur. De foto’s zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant van telefoonhoesjes die een prototype van het toestel heeft gekregen, zodat hij daarop het ontwerp voor de hoesjes kan baseren. Of dit prototype ook echt lijkt op wat er dit najaar in de winkels ligt, is nog maar de vraag.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar