Terug naar Voor het eerst foto's iPad Pro 2 opgedoken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Voor het eerst foto's iPad Pro 2 opgedoken

Door Laura Grootaarts25 juli 2016 13:372 min. leestijd0

Tussen alle iPhone 7-roddels door even tijd voor iets anders: er zijn foto’s opgedoken van de iPad Pro 2. De twee foto’s werden door een anonieme tipgever geleverd aan AppleInsider, en zouden afkomstig zijn uit de Chinese productieketen.

iPad Pro 2 prototype

Prototype iPad Pro 2

De iPad Pro die op de foto staat, heeft modelnummer MH1C2CD/F: dit komt niet voor bij eerdere iPads maar past zeker wel in de lijn van eerdere modelnummers. Het lijkt te gaan om een prototype, iets wat valt af te leiden uit de hoeveelheid opslagruimte. 12 GB is minder dan welk instapmodel dan ook, maar wel net genoeg om iOS en een paar test-apps goed te laten functioneren. Op de foto’s is ook te zien dat de meest recente bèta van iOS 10 op het toestel geïnstalleerd is. De productie van de nieuwe tablet zou in september van start gaan.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPad Pro 2 tijdens keynote september

De foto’s zijn verder te onduidelijk om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Het is zelfs niet duidelijk of het gaat om de 9,7-inch iPad Pro, of om de 12,9-inch versie. We gokken op die laatste, want die ligt inmiddels al weer een behoorlijke tijd in de winkels, terwijl de kleinere versie pas afgelopen voorjaar geïntroduceerd werd. Misschien gaat de 12,9-inch iPad Pro wat functies overnemen die nieuw waren aan de 9,7-inch versie. Zo heeft die laatste een rijkere kleurverzadiging, een True Tone-display en een betere camera.

Of we die functies straks ook allemaal terugzien op de grote iPad Pro, weten we waarschijnlijk in de eerste helft van september. Naar verwachting komt er in de week van 5 september een keynote waarin de hoofdrol is weggelegd voor de nieuwe iPhone.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar