Terug naar Foto’s gelekt: iPhone 6s ziet er hetzelfde uit als iPhone 6
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto’s gelekt: iPhone 6s ziet er hetzelfde uit als iPhone 6

Door Sven Lamers1 juli 2015 12:172 min. leestijd0

Uit gelekte foto’s van de iPhone 6s blijkt dat deze qua uiterlijk niet veel zal veranderen ten opzichte van zijn voorganger. 9to5Mac heeft deze foto’s gekregen van een medewerker van een toeleverancier van Apple. Hierop is de behuizing van Apple’s nieuwe iPhone te zien. Wat de technische specificaties betreft, gaat er wel het een en ander veranderen, aldus 9to5.

iPhone 6s (1)

Buitenkant iPhone 6s nagenoeg hetzelfde

De productie van de iPhone 6s is pas net begonnen, maar nu zijn dus al de eerste gelekte foto’s opgedoken. Net als bij de overgang van iPhone 5 naar 5s zie je bijna geen verschil tussen de iPhone 6 en 6s. Zoals het nu lijkt, behoudt de 6s ook zijn lichtere spacegrijze kleur. Maar dit gaat mogelijk nog veranderen, want dan zou de Apple Watch namelijk een iets andere kleur hebben en Apple houdt niet van dergelijke inconsistenties.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Ook nog steeds goed te zien zijn de antennestrepen – boven en onder aan de achterkant zitten de horizontale lijntjes. Aansluitingen en luidspreker zijn ook hetzelfde. Hierdoor kun je accessoires waarschijnlijk blijven gebruiken. Een dual-lens camera is blijkbaar van tafel, de uitsparing voor de lens is hetzelfde als bij de voorganger. Een update voor de frontcamera blijft echter aannemelijk, hiervoor zijn er al aanwijzingen in de bèta van iOS 9.

iPhone 6s (2)

Interne veranderingen bij iPhone 6s

Terwijl de buitenkant van de iPhone 6s nagenoeg identiek is aan de iPhone 6, zijn er aan de binnenkant wel verschillen te ontdekken. 9to5Mac beweert nog meer informatie over de technische specificaties gekregen te hebben. Deze doen vermoeden dat het bij de foto’s inderdaad om de nieuwe 6s gaat, aldus de site. 9to5Mac wil de komende dagen meer details prijsgeven.

iPhone 6s (3)

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar