Terug naar Fitbit Blaze: alternatief voor de Apple Watch?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Fitbit Blaze: alternatief voor de Apple Watch?

Door Sven Lamers6 januari 2016 11:081 min. leestijd0

Fitbit, het bedrijf achter de activiteitentrackers Flex, Charge en Surge, heeft op de CES een nieuw product gepresenteerd, de smartwatch Fitbit Blaze. Deze lijkt op het eerste gezicht op een broertje van de Apple Watch. Verschillende bandjes en horlogekasten, een touchscreen en aanpasbare wijzerplaten. In tegenstelling tot ‘gewone’ smartwatches legt Fitbit met de Blaze de nadruk echter vooral op het sporten.

Fitbit Blaze

Alternatief voor Apple Watch?

De Blaze is het eerste product van Fitbit met een kleurentouchscreen. Standaard komt het sporthorloge met een plastic bandje en een roestvrij stalen behuizing, maar net als Apple biedt Fitbit een groot aantal bandjes en kasten aan. Ook is het mogelijk om tussen verschillende wijzerplaten te kiezen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Sporthorloge met slimme functies

Volgens Fitbit moet Blaze waardevolle inzicht bieden in je gezondheid, evenals motiverende coaching en gedetailleerde instructies voor het sporten met animaties geven. De twee beste features zijn PurePulse waarmee je hartslag continu bijgehouden wordt en SmartTrack dat automatisch merkt als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Daarnaast kan Blaze meldingen van je iPhone weergeven, zoals een binnenkomend gesprek of berichtje of een agenda-melding. De Fitbit Blaze verschijnt in maart en gaat dan voor 229,95 euro over de toonbank.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar