Terug naar Fijne Twitter-app Tweetbot geüpdatet en tijdelijk afgeprijsd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Fijne Twitter-app Tweetbot geüpdatet en tijdelijk afgeprijsd

Door Sven Lamers5 juni 2015 09:242 min. leestijd0

Na enkele maanden in ontwikkeling heeft Tapbots gisteren Tweetbot 2 voor Mac gelanceerd. De app heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen dat weer past bij OS X Yosemite en de stijl van de iPhone-app. Tweetbot 2 is een gratis update in de Mac App Store en is zelfs – voor het eerst – tijdelijk afgeprijsd naar € 12,99 in plaats van € 19,99.

tweetbot2

Nieuwe stijl

De grootste visuele veranderingen in Tweetbot 2 voor Mac zijn plattere tabbladen en knoppen, een nieuw design voor gebruikerspagina’s en een iOS-achtige weergave als je de details van een tweet bekijkt. Daarnaast zijn er nog tientallen andere kleine wijzigingen die Tweetbot weer modern laten ogen.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Maar ook onder de motorkap werd het een en ander aangepakt. Dat zijn onder meer een nieuwe zoekfunctie, evenals een eenvoudigere mogelijkheid om nieuwe kolommen aan Tweetbot toe te voegen. Dat werkt nu via een menuutje linksonder in het venster.

Eerste indruk

Onze eerste indruk van de nieuwe Tweetbot is erg positief. De oude versie voelde gewoon niet meer thuis in de nieuwe visuele stijl van Yosemite, daarnaast wilde het programma weleens onverwacht stoppen. Laten we hopen dat de opvolger van Yosemite, die wellicht volgende week maandag gepresenteerd gaat worden, niet alweer cosmetische veranderingen krijgt zodat Tweetbot dan weer uit de toon valt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar