Terug naar Fijne iPad 2-lanceerdag Amerika!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Fijne iPad 2-lanceerdag Amerika!

Door Redactie iCreate11 maart 2011 16:311 min. leestijd6

Vandaag is de iPad 2 gelanceerd in de Verenigde Staten. Daar hebben we als  consument in Nederland niet zoveel aan, maar we willen het heugelijk feit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Amerika is tenslotte de thuisbasis van Apple.

Zwart en wit
Vanmiddag verscheen de iPad 2 in de Apple Store. Prijzen beginnen bij $ 499 voor de 16 GB iPad 2 wifi en lopen op tot $ 829 voor de variant met 64 GB, wifi en 3G. Je kunt kiezen uit de kleuren wit en zwart en er geldt een limiet van twee stuks per bestelling.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2 à 3 weken
De verwachte verzendtijd is de afgelopen uren fors toegenomen. Na het middaguur hoefde je volgens de Apple Store maar 3 tot 5 werkdagen te wachten op je nieuwe handheld, dit liep echter al snel op tot 2 à 3 weken.

Jaloers
Op 25 maart verschijnt de iPad 2 in Nederland, dat is al over twee weken. Je hoeft dus niet jaloers te zijn op Amerikaanse consumenten die de iPad nu bestellen. Zij moeten waarschijnlijk drie weken wachten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
sven
Lezer
sven

als ze al 2 tot 3 weken moeten wachten in de VS, hoelang zal het weer duren voor ze bij ons ( belgie ) weer vlot te verkrijgen zijn.

Dit zal weer een echte ramp zijn 🙂 ( gelukkig zal een collega 1 meebrengen uit de vs voor me 🙂

iPad 2
Lezer
iPad 2

Je kunt hem beter alvorens te reserveren op iPad2kopen.nl dan weet je tenminste zeker dat je deze de volgende dag in huis hebt.

tine
Lezer
tine

Is een IPad 2 gekocht in de US gebruiksklaar in België, of moeten er zaken aangepast worden

sven
Lezer
sven

als je alleen de wifi koopt kan je die meteen gaan gebruiken, hoe het zit met de 3G weet ik niet… Ik heb al horen zeggen dat de AT&T 3G Versie probleemloos werkt bij ons

Denzel
Lezer
Denzel

Mijn iPad 1 komt ook uit Amerika. Was de 3G versie met een AT&T simkaart, die zat er standaard al in. die ipad deed het ook in nederland. zelfs met nederlandse taal.

sven
Lezer
sven

het enigste dat ik niet weet is hoe het zit met garantie.. Maar das wereldwijd zeker? behalve de iphone niet omdat deze verbonden is aan een contract.