Terug naar Facetime in iOS5 mogelijk via 3G
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Facetime in iOS5 mogelijk via 3G

Door Redactie iCreate9 juni 2011 16:082 min. leestijd0

Het lijkt erop dat FaceTime op iOS5 ook mogelijk zal zijn via 3G, zo meldt 9to5mac. Op dit moment is het gebruik van FaceTime alleen via wifi mogelijk.

Jailbreak
Als je momenteel gebruik wilt maken van videobellen op je iPhone of iPad via 3G, dan is dit alleen mogelijk met een jailbreak.  De jailbreak zorgt er ook voor dat je niet afhankelijk bent van mogelijke restricties van je provider. Het is namelijk nog niet zeker of de providers FaceTime via 3G gaan toestaan. Eerder blokkeerden ze ook al de tetheringfunctie.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Cross-platform beeldbellen
Sinds langere tijd is het mogelijk om tussen zowel een iPhone 4, een iPad 2 als Mac gebruik te maken van FaceTime.  Op de iPhone 4 en iPad 2 is dit een standaard app, op de Mac dien je het programma in de App Store te kopen. In Mac OS X Lion zal deze applicatie echter standaard worden aangeboden.

De applicatie werkt prima, zo blijkt na een aantal testen. Ook bij connecties tussen een iPhone en een iPad, waarbij een verbinding wordt gelegd tussen een telefoonnummer en een Apple ID, gaat dit prima. Dit werkt een stuk minder omslachtig  dan een aparte service als Skype, want het grote voordeel van FaceTime is dat je met één druk op de knop gelijk verbinding maakt.

(Bron afbeelding: 9to5mac)

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar