Terug naar Evernote introduceert nieuw Plus-abonnement
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Evernote introduceert nieuw Plus-abonnement

Door Sven Lamers30 april 2015 10:482 min. leestijd0

Notitiedienst Evernote heeft zijn abonnementen aangepast. Naast de gratis Basic-versie en de betaalde Premium-versie is er nu nog de iets goedkopere Evernote Plus dat qua functionaliteit tussen de andere twee ligt. Helaas heeft Evernote dit als aanleiding genomen om de functies van de gratis versie verder te beperken.

Evernote Plus

Drie abonnementen

Evernote Basic is gratis en bedoeld voor beginnende gebruikers van de notitiedienst. Hiermee kun je per maand tot aan 60 MB aan data in Evernote opslaan, notities delen met andere gebruikers en al je hersenspinsels op al je apparaten synchroniseren. Het is niet meer modelijk om pdf-bestanden te doorzoeken en notities via e-mail op te slaan.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Met Evernote Plus breid je je maandelijkse upload uit naar 1 GB. Daarnaast kun je al je notities ook offline op mobiele apparaten bewaren, de apps met een passcode vergrendelen en notites weer via e-mail in Evernote bewaren. Dat kost je dan 2,99 euro per maand of 19,99 euro per jaar.

Evernote Premium bevat alle bovengenoemde functies, maar je mag onbeperkt uploaden, de bijlagen (zoals pdf’s en documenten) van notities doorzoeken en pdf-bestanden in je notities annoteren. Hiervoor betaal je 4,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar. Nog meer info over de nieuwe abonnementen vind je hier.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Evernote in elkaar steekt? Lees dan ons artikel over de notitiedienst. Hierin bespreken we alle functies van het programma op de Mac.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar