Terug naar Europa is morgen drie Apple Stores rijker
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Europa is morgen drie Apple Stores rijker

Door Redactie iCreate24 september 2010 11:212 min. leestijd0

Er komt een dag dat Apple onze hoofdstad met een Apple Store verrijkt. We staan er al jaren om te springen, maar het wil er nog niet van komen. Onze buurlanden – Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië – hebben wél geluk, elk van de landen is morgenochtend om klokslag 10:00 uur een Apple Store rijker.

Duitsland
Op 25 september opent Apple de vierde Apple Store in Duitsland. De winkel luistert naar de naam ‘Apple Store CentrO’ en bevindt zich aan de Centroallee 147 in Oberhausen. Dat is maar een uurtje rijden van Nijmegen, de thuisbasis van iCreate. We kunnen het echter rustig aan doen op de Duitse snelweg, want de Store in CentrO is zes dagen in de week geopend tot 20:00 uur, op donderdag zelfs tot 21:00 uur.

Frankrijk
Apple-klanten die afreizen naar Parijs kunnen met een grote boog om het drukke centrum rijden. De nieuwe winkel ligt in Vélizy-Villacoublay, onder de rook van de Franse hoofdstad. De nieuwe winkel wordt aangeduid als Apple Store Vélizy 2 en staat aan de Avenue de l’Europe. De openingstijden zijn lekker ruim: maandag en zaterdag tot 20:00 uur en van dinsdag tot vrijdag tot 22:00 uur.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Groot-Brittannië
Apple is een beetje uitgekeken op Londen en richt zijn blik nu op Gateshead. De winkel heet Apple Store Metrocentre en ligt in het – hoe kan het ook anders – Metrocentre. Van de drie nieuwe Apple-winkels is dit de enige die op zondag geopend is. Al is het maar van 11:00 tot 17:00 uur. Op doordeweekse dagen ben je tot 21:00 uur welkom. Op zaterdag wordt je om 19:00 uur de winkel uitgezet.

Apple-fans die toe zijn aan een stedentrip weten nu waar ze moeten zijn. Ik rij binnenkort wel een keer naar Oberhausen, de andere Apple-winkels liggen toch echt te ver weg.

Sta jij morgenochtend om 10:00 uur te dringen bij een van de nieuwe Apple Stores?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar