Terug naar Er ligt € 500 klaar voor een ‘Office for Mac’-fan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Er ligt € 500 klaar voor een ‘Office for Mac’-fan

Door Redactie iCreate3 november 2010 16:532 min. leestijd0

Wil jij kerstshoppen bij de plaatselijke Apple Premium Reseller met vijfhonderd van onze euro’s? Dan moet je voor vrijdag 12 november 23:59 uur op de proppen komen met de winnende inzending voor onze Office-wedstrijd. Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaakt door Microsoft.

Gebruik je creativiteit
Wat moet je doen? Creëer een (concept)advertentie waarmee jij uitdrukt waarom Office voor Mac 2011 zo belangrijk voor je is! Gebruik al je creativiteit en een Mac-programma naar keuze om een (concept) advertentie te maken. Dit mag in elke vorm die je maar kunt bedenken: een tekstdocument, een afbeelding, een presentatie, een radiocommercial, een website, een reclamefilmpje of wat dan ook.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

 

Drie knallende prijzen
De beste, mooiste, meest creatieve en meest aansprekende (concept)advertentie wint een waardebon van € 500, te besteden bij een willekeurige Apple Premium Reseller. De tweede prijs is de duurste versie van Office voor Mac: Thuisgebruik & Zelfstandigen 2011 (à € 379). Word je derde, dan win je Office voor Mac voor het hele gezin: Thuisgebruik & Studenten Familypack (à € 139)

Op de wedstrijd-pagina vind je meer informatie over het inzenden van jouw creatie. Voor nu is het belangrijk om te weten dat de wedstrijd loopt tot volgende week vrijdag. Eén minuut voor middernacht sluiten we de deuren, waarna onze deskundige jury gaat bepalen wie de verdiende winnaar is.

Welk Apple-product zou jij kopen met € 500?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar