Terug naar Winnen! Energy Sport Cam Extreme (afgelopen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Winnen! Energy Sport Cam Extreme (afgelopen)

Door Jelle Mol31 augustus 2014 15:401 min. leestijd24

Energy Sport Cam

Deze winactie is afgelopen, de uitslag vind je hier. Bekijk de tag winactie voor actuele winacties.

Onlangs onderwierpen we de Energy Sport Cam Extreme aan een review. Jij kunt nu een exemplaar winnen en er zelf mee aan de slag.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Met behulp van de Energy Sport Cam leg je je sportprestaties vanuit een heel ander oogpunt vast dan gebruikelijk. Zet hem op je helm of bevestig hem aan het stuur van je racefiets en filmen maar. De camera schiet videobeelden op 1080p en doet met de waterdichte behuizing ook prima dienst in het zwembad. Verdere specificaties vind je op de website van Energy Sistem.

Energy Sport Cam winnen

Wij zijn benieuwd welke sport of andersoortige activiteit jij zou vereeuwigen met deze camera. Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht, vóór maandag 1 september 2014. Degene met de leukste inzending krijgt de Energy Sport Cam Extreme thuis toegestuurd.

Foto’s en video’s gemaakt met de Energy Sport Cam vind je ook op Instagram met hashtag #EnergySportCam.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

24
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Denis van Raalte
Lezer
Denis van Raalte

ideaal om dit jaar mijn dam tot damloop mee vast te leggen 🙂

Dirk Jan Molleman
Lezer
Dirk Jan Molleman

Ik zou de kleine camera op en bij muziekinstrumenten in onze kerk (ParkCity Church) zetten en zo de dienst er graag mee filmen!

Werner
Lezer
Werner

Fantastische gadget om mijn revalidatie van gescheurde kruisband mee vast te leggen.. Van oefeningen in de sportschool tot een goede mountainbike tocht over de veluwe…

Lenneke
Lezer
Lenneke

Oeeh zou vet zijn om mijn sportprestaties ermee vast te leggen!
Ik zou hem zeker op mijn helm bevestigen als ik in februari weer ga skiën!
Ik heb filmpjes gezien van mensen die dat ook hebben gedaan, super vet!
Ook doe ik aan wielrennen en mountainbiken en het zou vet zijn om de afgelegde kilometers te bekijken via de sport cam!
En als kers op de taart mag ik ook nog 6x waterskiën, 3 keer raden wat er mee gaat! 😀

HooijmansNL
Lezer
HooijmansNL

Ik zou er graag een iPhone lancering mee vastleggen 🙂

Max Dorna
Lezer
Max Dorna

Ik zou de camera meenemen als ik ga mountainbiken en drie keer raden wie er meegaat als ik weer op wintersport ga snowboarden ;p

JobDoesburg
Lezer
JobDoesburg

Een paar mooie klim- en boulderroutes

DWGCN
Lezer
DWGCN

Kennen jullie het programma Obese? Het is niet dat
ik daaraan deel moet nemen, maar wel dat mijn leefpatroon anders moet. Dit moet
mijn jaar worden! Gewoon een gezondere levensstijl. Beginnend letten op mijn voeding en daarbij met meer bewegen,
tot uiteindelijk veel sporten. Het zou super zijn om dit vast te kunnen leggen. Het moet toch fantastisch zijn om het verschil (begin vs. na 1 jaar) in je resultaten terug te zien!!!

Thomas Vermolen
Lezer
Thomas Vermolen

Ik zou hem gebruiken om een timelapse te maken van alle beelden van het komende voetbalseizoen met mijn elftal, op te nemen met een chestmount. Zo zou je dribbels, vieringen, slidings en andere acties perfect kunnen laten overvloeien in elkaar tot één grote timelapse. Van het eerste doelpunt tot aan (fingers crossed) het kampioenschap!

Daarnaast prijkt skydiven hoog op mijn #emmerlijst. Hoe kun je dit beter vastleggen dan met de Energy Sport Cam.

SanderK
Lezer
SanderK

Komend voorjaar start ik mijn grootste voetreis tot nu toe! Ik ga, door weer en wind, van Praag naar Den Haag! Het eerste deel van mijn traject zal ik door bossen, weilanden en steden de rivier volgen, en de natuur, de obstakels en de ontmoetingen vragen om de Energy Sport Cam Extreme!

Patrick Vroonland
Lezer
Patrick Vroonland

Ideaal om aan anderen mijn gestuntel op de mountainbike te laten zien, valt er tenminste nog wat te lachen en komt mijn filmpje misschien ook nog bij Funniest Home Videos voorbij.
Ook handig om mijn hardlooprondje door het centrum van Parijs en Brussel mee vast te leggen als ik er binnenkort weer naar toe moet.

Linda Humme
Lezer
Linda Humme

De camera zou ik gaan inzetten op mijn school, in groep 6. Het lijkt mij heel leerzaam om tijdens de gymles en andere sportieve activiteiten, buiten activiteiten te filmen. Het mes snijdt aan 2 kanten: de leerlingen leren hoe ze moeten filmen en de gemaakte opnames kunnen naderhand besproken worden. wat ging goed, wat kan beter, anders! Meestal bespreek je de activiteiten wel na, maar met filmmateriaal kun je beter en dieper ingaan op de activiteiten.
Linda Humme leerkracht groep 6 op de St. Nicolaasschool in Nieuwveen

Eldert
Lezer
Eldert

Ik zou m monteren op het achterste deel van het roer van mijn zeilboot ( of boven in de mast).
Je ziet dan ons twee/drie koppige bemanning aan het werk, de wind in de zeilen en het ruime zicht op het water.
Vooral als er straks in september weer een mooie wind staat, kunnen we prachtige beelden maken. Juist ook omdat de Energy Sport Cam waterdicht is, is hij perfect voor het “ruige” weer in de herfst!

William
Lezer
William

Ik zou de camera ‘bevestigen’op een van de vele schapen hier op Texel. De beelden zouden dan een prachtig beeld geven van het gedrag van deze mooie beesten.

Marco
Lezer
Marco

Als onderdeel van mijn hobby-piloot opleiding ga ik binnenkort vliegen in een stuntvliegtuig in Lelystad. Daar gaan we midden tijdens de vlucht de motor uitzetten, het vliegtuig in een spin brengen en feitelijk een paar kilometer laten neerstorten. Natuurlijk is het de bedoeling weer op tijd de motor netjes aan te zetten en weer te herstellen uit de val :-). Hoe vet zal het zijn dit te filmen van buitenaf met een camara op de staart of de vleugel? Benieuwd? Ik ook!

Niels
Lezer
Niels

Ik wil graag mijn koivijver willen filmen onderwater, timelaps willen maken van de horizon, reisvideo’s maken van onze vakanties, filmpjes maken van mijn tenniswedstrijden en leuke gekke actiefimpjes maken met vrienden. Kort gezegd alle mooie en leuke dingen in het leven vastleggen als herinnering.

rhmgolz
Lezer
rhmgolz

Binnenkort de Stelvio in Italie beklimmen per racefiets. Hoe waanzinnig zou het zijn deze klim die vaak bar en boos is ( qua weersomstandigheden ) te filmen. Als ik dan bedenk dat de afdaling echt spectaculair wordt zal dat mooi filmmateriaal geven.
Kom maar op!

Inge
Lezer
Inge

Ik zou de camera aan mijn zoon willen geven. Hij is een fanatiek voetballer, maar met helaas een pas ontdekte, zeer zeldzame, hartafwijking. Hij mag nu nog voetballen, maar voor hoe lang. Het lijkt mij voor hem (en ons) een fantastische manier zijn sport, waar hij nu zo van geniet, vast te leggen.

Monique Peter
Lezer
Monique Peter

Mijn neef is al een hele tijd een fervent Free Runner (Parkour). De sprongen en capriolen die hij uithaalt, doet bijna niemand hem na. Ik in ieder geval zeker niet! Binnenkort gaat hij met een groep vrienden, allemaal Free Runners, naar New York. Wij zijn erg benieuwd naar zijn hun Free Running avonturen. Met deze mooie camera kunnen wij, thuisblijvers, achteraf meegenieten!

Jelle Knevel
Lezer
Jelle Knevel

Ik zou de Energy Sport Cam Extreme meenemen op mijn wintersport vakantie waarbij ik hem voorop op mijn board zou zetten. Vette actionshots van zwarte pistes, jumps etc.

Stef Mucha
Lezer
Stef Mucha

Ik zou deze willen winnen en dan een jaar lang alle blijde gezichten van de cursisten willen filmen . Ze krijgen n.l. een iPad of iPhone of Macbook of Mac bij de cursus die ze volgen. De cursisten zijn n.l. erg blij als ze de hardware in ontvangst nemen.
Het lijkt iedere keer wel pakjes dag…

Biancaatje van Helden
Lezer
Biancaatje van Helden

Poeh, waarbij zou ik hem niet gebruiken? Multifunctioneel gebruik zou ik zeggen!

Birte Blichenberg
Lezer
Birte Blichenberg

We gaan binnenkort op vakantie naar Maleisie. Ik zou de camera daar dolgraag mee naartoe nemen, op de hikes en de canopy walkway in de jungle, en om de vissen en onderwaterwereld te filmen op de mooie eilandjes daar. Lijkt mij een spectaculaire vakantieherinnering 🙂

Michael Hulshoff
Lezer
Michael Hulshoff

Een i-Dé-ale gadget om een “The making of……..de Energy Sports Cam Extreme !”mee vast te leggen. Ik neem graag deze uitdaging voor mijn rekening.