Terug naar Eerste reviews van iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste reviews van iPad

Door Redactie iCreate1 april 2010 09:562 min. leestijd0

Met de iPadlancering slechts dagen van ons verwijderd verschijnen de eerste reviews van de iPad online. Knappe koppen Walt Mossberg (Wall Street Journal), David Pogue (New York Times), Edward C. Baig (USA Today), Andy Ihnatko (Chicago Sun Times) en Tim Gideon van PC Mag delen hun mening over Apple’s tablet met ons.

Andy Ihnatko van de Chicago Sun Times vindt de iPad een van de beste computers ooit. Zo, dat is een goede binnenkomer. Hij kan zijn liefde voor de iPad ook nog eens leuk toelichten: “Als Apple naar vingers kijkt, zien ze een warm levend ding dat kan voelen. Niet een schrale vervanger van de muis”.

David Pogue van de New York Times is een stukje minder enthousiast, maar weet wel te melden dat je twaalf uur video kunt kijken voordat de accu is uitgeput.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Video kijken op de iPad lijkt ook een nieuwe hobby voor Walt Mossberg van de Wall Street Journal, zijn iPad hield het als mobiele bioscoop elf uur uit. Over het virtuele toetsenbord schrijft hij het volgende:  “Zonder moeite typ ik accuraat en snel op het schermtoetsenbord van de iPad. Sterker nog, ik vind het virtuele toetsenbord meer comfortabel en accurater in gebruik dan de nauwe toetsenborden en touchpads op netbooks.”

Edward C. Baig van de USA Today heeft ruim tweeduizend woorden nodig om tot een kort en krachtige conclusie te komen: “De eerste iPad is een winnaar.”

We sluiten af met de videoreview van Tim Gideon op PC Mag. Een leuk filmpje dat duidelijk laat zien hoe rap de iPad functioneert.

PCMag: Apple iPad video review.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar