Terug naar Eerste kinderziektes MacBook Air
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste kinderziektes MacBook Air

Door Daan Jeuken3 november 2010 12:372 min. leestijd0

Videoproblemen en zogenaamde ‘kernel panics’: de eerste problemen met de MacBook Air zijn aan het licht gekomen. Omdat de klachten na twee weken niet structureel maar slechts mondjesmaat de kop opsteken lijkt het voorlopig slechts te gaan om kinderziektes.

Videoproblemen
De problemen met de nieuwe MacBook Air kwamen zowel bij de 11-inch als bij de 13-inch versie aan het licht. Vreemde kleuren in verticale lijnen resulteerden in een vastgelopen MacBook. Ook werden zogenaamde ‘kernel panics’ gedocumenteerd – een crash van het hele systeem, waarna alleen een herstart nog kan helpen. Kernel panics komen normaliter zelden voor op Mac OS X, des te opvallender is het dat ze met de nieuwe MacBook Air al regelmatig zijn waargenomen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De kernel panics deden zich voor na het ontwaken uit slaapstand. Voor de vreemde kleuren op het beeldscherm heeft Apple inmiddels een software-update uitgegeven die grafische problemen zou aanpakken, maar dit heeft het euvel nog niet kunnen verhelpen.

Early adopters
Een nieuw apparaat, een nieuw productieproces en een nog wat bovengemiddelde foutenmarge. Early adopters, de mensen die als eerste aan de haal gaan met nieuwe gadgets, lopen de meeste kans om met hun apparaten tegen problemen aan te lopen omdat de kinderziektes dan nog niet zijn verholpen. Maar zeker een bedrijf als Apple, dat schermt met kwaliteit, zal na de ‘antennagate’ van de iPhone niet zitten te wachten op vergelijkbare publiciteit rondom de nieuwste gadget. Ze zullen de ontwikkeling met samengeknepen billen volgen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar