Terug naar Eerste iPhone 8-hoesje gelekt: met ruimte voor verticale dubbele camera
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste iPhone 8-hoesje gelekt: met ruimte voor verticale dubbele camera

Door Laura Grootaarts28 april 2017 12:072 min. leestijd0

De afgelopen week lekte er van alles en nog wat over de nieuwe iPhone 8: tekeningen, foto’s van een dummy, informatie over de mogelijke releasedatum … En nu is er weer wat nieuws: een iPhone 8-hoesje.iPhone 8-hoesje

iPhone 8-hoesje met ruimte voor dubbele camera

Het doorzichtige hoesje waarvan nu foto’s zijn opgedoken, zou perfect passen rondom het zojuist genoemde dummy-model. Het hoesje heeft een uitsparing voor een dubbele verticale camera, waarover de afgelopen weken al herhaaldelijk over gesproken werd. Verder valt op dat er ruimte is gemaakt voor een langere power-button. Ter vergelijking: hieronder zie je een foto van de dummy die eerder deze week via Twitter werd gedeeld.

iPhone 8 dummy achterzijde

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Touch ID toch aan de voorzijde?

Het hoesje heeft geen uitsparing voor een Touch ID-sensor aan de achterzijde van het toestel. Dat geeft toch weer een beetje hoop voor het idee dat Touch ID dus gewoon aan de voorkant van het toestel komt, misschien onder het glas geplaatst. Want als de geruchten kloppen, wordt de rand rondom het scherm straks zó smal dat daarin helemaal geen plek meer is voor een fysieke thuisknop.

Verschillende iPhone 8-geruchten

Of het bovengenoemde hoesje echt is, valt te betwijfelen. We zien geen reden waarom Apple nu al het definitieve ontwerp zou delen met Chinese hoesjes-fabrikanten. Wellicht heeft een creatieveling op basis van eerdere geruchten dit hoesje ontworpen.

De geruchten over de nieuwe iPhone gaan dit jaar twee kanten op. Enerzijds gaan er verhalen over een iPhone 8 met een glazen behuizing en Touch ID en andere essentiële onderdelen in het scherm geïntegreerd. Het andere gerucht betreft een iPhone 8 met een aluminium behuizing en iets meer ruimte aan de boven- en onderkant van het scherm; Touch ID zit hierbij op de achterkant van het toestel.

Meer over de iPhone 8 lees je in ons dossier.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar