Terug naar Eerste iPad 2-reviews bijzonder positief
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste iPad 2-reviews bijzonder positief

Door Redactie iCreate10 maart 2011 13:322 min. leestijd3

Een dag voor de Amerikaanse iPad 2-lancering vellen vooraanstaande websites als Engadget, AllThingsD en MacWorld hun oordeel over Apple’s nieuwste handheld. Ze zijn stuk voor stuk vol lof over de iPad 2.

iPad 2
‘De iPad 2 is de beste tablet voor de doorsnee gebruiker’, aldus AllThingsD. ‘Hij is nooit gecrasht tijdens het testen, dat kunnen we van de Android-tablets niet zeggen.’ Engadget deelt deze mening: ‘De iPad 2 is niet alleen de beste tablet op de markt, het voelt als de enige tablet op de markt.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Sneller
Is de iPad 2 sneller dan zijn voorganger? MacWorld vindt van wel: ‘De iPad 2 is de snelste iOS-handheld ooit gemaakt.’ Is dat alleen te danken aan de A5-processor? ‘De iPad 2 heeft ook 512 MB werkgeheugen – dat is twee keer zoveel als het vorige model.’ Hoeveel scheelt het? Engadget drukt het uit in cijfers: de Geekbench-score van de iPad 2 is 721. De iPad 1 haalt 442 en de iPhone 4 scoort 375 punten.

Batterij
Over de accuduur zijn de meningen verdeeld. AllThingsD schrijft: ‘De batterij is niet zo krachtig als die van de iPad 1, maar nog steeds indrukwekkend’. Engadget vindt de accu van de iPad 2 juist beter, hun nieuwe iPad hield het 10 uur en 26 minuten uit.

Camera
De camera komt er niet zonder kleerscheuren van af: ‘de foto’s zijn middelmatig, video is redelijk’, aldus AllThingsD. Engadget is iets minder aardig: ‘de camera’s zijn slecht, maar niet onbruikbaar’.

Vanaf 25 maart is de iPad 2 verkrijgbaar in Nederland en kun je ervaren of je bij het oppakken van de nieuwe tablet ‘het verschil met de iPad 1 direct merkt. De iPad 2 is een lichter en dunner apparaat’, zo schrijft MacWorld.

[ Foto iPad: Engadget ]

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Matthias
Lezer
Matthias

Ik begrijp echt niet hoe Apple dit doet! Zoveel kracht in zo’n dun apparaat en voor dezelfde prijs als de iPad 1!

tom
Lezer
tom

Uhm.. Engadget meldt zelf dat het apparaat meermaals crashte tijdens het gebruik van garage band. De ipad 2 is gaaf, maar een beetje onafhankelijkheid is natuurlijk wel belangrijk.

Maurice
Lezer
Maurice

25 maart ligtie als het goed is voor me klaar. Kan bijna niet wachten!

Ligt wellicht aan mij, maar mijn iPad of iPhone zijn nog nooit gecrashed. De apps héél af en toe, maar dat ligt aan de apps…toch?