Terug naar Enthousiasme bij eerste gebruikers AirPods 
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Enthousiasme bij eerste gebruikers AirPods 

Door Redactie iCreate12 september 2016 07:502 min. leestijd0

Naast de iPhone 7 en de Apple Watch Series 2 zijn de nieuwe AirPods wel het meest besproken onderwerp van de keynote. De scepsis over het verdwijnen van de koptelefoon-ingang is en blijft groot. Maar ondertussen begint steeds harder het geluid te klinken dat Apple met de oortjes recht in de roos heeft geschoten.

AirPods

Tijdens en kort na de keynote waren de berichten op Twitter en andere social media niet van de lucht. Foto’s van mensen met opzetstukjes van elektrische tandenborstels in hun oren gingen viraal. Raken die AirPods niet ontzettend snel kwijt? En als die lichtere oordopjes die Apple standaard levert bij zijn iPhones vaak veel te snel uit je oren vallen, zal dit bij die nieuwe AirPods dan ook niet zo zijn?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Headbangen met nieuwe AirPods

Susie Ochs, hoofdredacteur van Macworld, was een groot tegenstander van die nieuwe AirPods. De bezwaren verdwenen echter als sneeuw voor de zon toen ze de oortjes voor het eerst probeerde. Het geluid was verrassend goed maar de grootste verrassing was dat de AirPods voortreffelijk zaten. Over het uit je oor vallen, was Ochs ook zeer duidelijk.

‘Ik heb er niet alleen mee gedanst, ik heb ermee geheadbangd. Ik schudde mijn hoofd van links naar rechts, ik gooide mijn haar los, ik jogde op mijn plaats en dat moet er allemaal dom uit hebben gezien. De AirPods bleven op hun plek en ze bleven luid. De muziek (Sia, uiteraard) klonk vol en weelderig en ik hoorde geen enkel woord dat wie dan ook om heen zei. Ik zat volledig in een rock and roll bubbel. Behoorlijk indrukwekkend.’

AirPods apple

Nu heeft Macworld natuurlijk de schijn tegen. ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend.’ Maar net als iCreate is Macworld een medium dat schrijft over Apple maar niet te beroerd is om een kritische noot te kraken. We blijven daarom toch ook gewoon reikhalzend uitzien naar de AirPods.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar