Terug naar Eerste Apple Watches worden verstuurd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste Apple Watches worden verstuurd

Door Sven Lamers21 april 2015 09:012 min. leestijd0

Nog maar drie nachtjes slapen en dan krijgen de eerste klanten hun Apple Watch. Tenminste, in de VS dan. Daar veranderden vannacht namelijk veel bestellingen hun status van ‘Bestelling wordt verwerkt’ naar ‘Bestelling wordt voorbereid voor verzending’. Wij in Europa moeten echter nog even wachten. Onze bestelling in Duitsland heeft nog steeds dezelfde status als anderhalve week geleden en voor zover wij weten is er nog geen enkele bestelling in Europa verder in het proces.

Apple Watch bestelling

Levering op tijd

Het lijkt er dus op dat klanten in de VS hun Apple Watch op tijd op 24 april krijgen. Dat Apple nu alvast de verzending van de Watch in de VS kan voorbereiden, heeft ermee te maken dat de distributeurs in Amerika al eerste Apple Watches hebben gekregen. In Engeland, Frankrijk en Duitsland is echter nog geen enkel horloge uit China gearriveerd, zo meldt MacRumors.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Beperkte voorraad

De vraag naar de Apple Watch is groot, terwijl de voorraad vrij beperkt lijkt te zijn. Afgelopen week liet retail-baas Angela Ahrendts van Apple nog weten dat het horloge pas in juni los in de Apple Store verkrijgbaar zal zijn, vanwege bovengenoemde redenen. Het is dus nog even de vraag of er in Europa überhaupt Apple Watches op 24 april bezorgd kunnen worden. Laten we hopen van wel.

Heb jij een Apple Watch in één van onze buurlanden besteld en is de status daarvan wel al veranderd?

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar