Terug naar Eenvoudiger ontwerp voor nieuwe versie van iTunes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eenvoudiger ontwerp voor nieuwe versie van iTunes

Door Laura Grootaarts17 mei 2016 11:502 min. leestijd0

Apple heeft gisteren iTunes 12.4 uitgebracht. Vooral het ontwerp van iTunes is door Apple onder handen genomen en het moet hiermee eenvoudiger worden om door onder meer je muziek, films, podcasts te navigeren.

iTunes

Verbeteringen in iTunes

Het opvallendste aan het nieuwe design is de terugkeer van de zijbalk, nadat deze twee jaar geleden uit iTunes verwijderd werd, onder luid protest van de gebruikers. De nieuwe zijbalk bevindt zich links in het scherm. Met de mediakiezer vind je stukken sneller wat je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor apps om al je apps te zien, uitgesplitst per device. Via Muziek beland je in een paar klikken bij je favoriete album. De nieuwe zijbalk maakt het makkelijker om afspeellijsten te maken en te bewerken: zo kun je liedjes in de lijsten slepen. Ook zijn er terug- en vooruitknoppen waarmee je kunt wisselen tussen Apple Music, je Bibliotheek, Apple Music en de iTunes Store.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Updaten naar iTunes 12.4

Om de nieuwste versie van iTunes te installeren, open je het programma en klik je in de menubalk op ‘Zoek naar nieuwe versies’. Het programma is ook te downloaden via de website van Apple. Sinds gisteren zijn er ook updates beschikbaar voor iOS en Mac OS X.

Meer tijdens de WWDC

Volgende maand vindt de WWDC plaats, Apple’s conferentie voor software-ontwikkelaars. Dan weten we hoe de nieuwe versies van iOS, Mac OS X, watchOS en tvOS eruit gaan zien. Er gaan geruchten over een compleet nieuwe en verbeterde versie van Apple Music. Het gaat dan vooral om de versie voor de iPhone, iPad en iPod touch. Of dat opnieuw veranderingen teweegbrengt voor iTunes, is momenteel nog niet duidelijk.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar