Terug naar Een derde iPhones heeft 4-inch scherm
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Een derde iPhones heeft 4-inch scherm

Door Laura Grootaarts4 februari 2016 22:242 min. leestijd0

Nog altijd een derde van de iPhones die actief in gebruik zijn, heeft een scherm van 4 inch. Dat blijkt uit een onderzoek van Mixpanel, zo meldt MacRumors. De iPhone 6 – met een scherm van 4,7 inch – is met 35,23 procent weliswaar het meest geliefd van alle iPhones, maar 4 inch is dus zeker een populair formaat. En dat is interessant, aangezien we verwachten dat Apple tijdens een evenement op 15 maart opnieuw een 4-inch iPhone zal aankondigen: de iPhone 5se.

iPhone 4 inch

Handig formaat

Sinds 2012 heeft Apple drie 4-inch iPhones uitgebracht: de iPhone 5, de iPhone 5c en de iPhone 5s. De iPhone 5s is van deze drie het populairst: 19,03 procent van de in gebruik zijnde iPhones, is een iPhone 5s. Daarna volgt de iPhone 5 met 7,53 procent, en ten slotte de kleurrijke iPhone 5c met 5,66 procent. Wellicht kiezen veel gebruikers bewust voor deze iPhones vanwege het formaat: het is toch wel praktisch, een telefoon die je met gemak met één hand bedient en die ook gewoon in je broekzak past.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Tijd voor iets nieuws?

Het is inmiddels wel al drie jaar geleden dat bijvoorbeeld de 5s gelanceerd werd. Dat betekent: geen 3D touch, geen Live Photos … Niet een van de 4-inch iPhones heeft deze functies te bieden, ze beginnen echt gedateerd te raken. Daarom zou een nieuwe iPhone in dit formaat zomaar een gat in de markt kunnen zijn. Naar verwachting gaat de nieuwe iPhone om en nabij de 500 dollar kosten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar