Terug naar Dunnere iPhone 5 komt in september?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dunnere iPhone 5 komt in september?

Door Redactie iCreate28 juli 2011 14:122 min. leestijd0

De iPhone 5 wordt dunner dan de iPhone 4 en komt al in september. Althans, dat zijn de laatste geruchten, gebaseerd op gelekte foto’s van een iPhone 5-hoesje en claims van The China Times, een krant die normaal goede banden onderhoudt met de Chinese fabrikanten van iPhone-onderdelen.

September
Een lanceringsdatum in september is zeker niet onwaarschijnlijk. De afgelopen jaren werden nieuwe iPhones steeds in juni aangekondigd, maar dit jaar hebben we nog geen nieuw model mogen verwelkomen. Aangezien in september traditioneel de nieuwe iPods worden aangekondigd en iOS 5 en iCloud voor de herfst gepland staan, is september voor een nieuw iPhone-model zeker geen wilde gok.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Gewijzigde knoppen
De nieuwe iPhone 5-cases laten zien dat de volgende iPhone dunner zal zijn dan de huidige iPhone 4 en dat er een aantal knoppen worden  gewijzigd en/of verplaatst. Zo is de mute-knop verplaatst naar de andere zijkant, dicht bij de camera. Het design lijkt verder meer op de iPad 2 en de iPod touch dan de iPhone 4: de volumeknoppen zijn dunner geworden, vanwege de bolvormige achterzijde. De voorkant van de hoesjes lijkt te wijzen op een grotere homeknop en een groter display.

Uiteraard is niets zeker totdat Steve Jobs in september (of een andere keer) de nieuwe iPhone aan het publiek toont. Tot die tijd blijft het giswerk. Maar dat een aantal Aziatische fabrikanten al is begonnen met het produceren van nieuwe hoesjes is hoe dan ook een goed teken. Of weggegooid geld voor die fabrikanten natuurlijk.

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

• €96 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar