Terug naar ‘Dubbele camera op elke iPhone 7 Plus’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Dubbele camera op elke iPhone 7 Plus’

Door Laura Grootaarts12 mei 2016 16:042 min. leestijd1

Alle iPhone 7 Plus-modellen worden uitgerust met een dubbele camera, zegt de doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. Eerder dacht hij dat alleen de duurste variant van de iPhone 7 Plus een dubbele camera zou krijgen, maar daar komt hij nu op terug.

iPhone 7 met dubbele camera

Apple móet mee met de rest van de markt

‘Een dubbele camera mag niet ontbreken op high-end smartphones’, zegt Kuo. ‘De eerste reacties op Huawei’s nieuwe vlaggenschip, de P9 met dubbele camera, zijn beter dan verwacht. […] Meer smartphones gaan deze functie overnemen. Om marktleider te blijven, verwachten we dat Apple alle 5,5-inch iPhones in de tweede helft van 2016 uitrust met een dubbele camera.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Kuo voegt daaraan toe dat elke iPhone 7 Plus wordt voorzien van 3GB werkgeheugen. Dat is ook wel nodig om de nieuwe camera soepel te kunnen laten werken. Het topmodel van dit moment, de iPhone 6s Plus, heeft 2GB RAM dus dat zou een aanzienlijke verbetering zijn.

Geruchten iPhone 7

De iPhone 7 verschijnt pas dit najaar maar er zijn al voldoende geruchten over. Zo wordt er gesproken over het verdwijnen van de reguliere koptelefoonaansluiting. Ook komt er op de iPhone 7 misschien een Smart Connector waarop je accessoires aan kunt sluiten, net zoals bij de iPad Pro het geval is.

Het opvallendste gerucht is misschien nog wel dat de iPhone die dit najaar verschijnt misschien niet heel veel verandert ten opzichte van de iPhone 6s, iets wat uitzonderlijk is bij een iPhone waar een nieuw cijfertje aan vast is geplakt. Voor échte veranderingen in het ontwerp moeten we wachten tot 2017.

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

De nieuwste Apple producten voor een vast bedrag per maand. Nu bij Amac

• Abonnement met inruilgarantie
• Profiteer van lage maandlasten

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rick
Lezer
Rick

Ik hoop op een octacore processor, 4 RAM en smaetconnector. Ik vind dat Apple iets nieuws moet verzinnen en weer voor lopen op de rest ipv achter. Dit is zo als je kijkt naar LG G5 EN Samsung Galaxy S7 Edge