Terug naar Drone-video Apple Campus 2 in september: het schiet op!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Drone-video Apple Campus 2 in september: het schiet op!

Door Laura Grootaarts4 september 2016 11:482 min. leestijd0

September is begonnen, en dat betekent niet alleen dat de Apple keynote aanstaande is, maar ook dat we weer een update krijgen van de bouw van de Apple Campus 2. Net zoals vorige maand en vele maanden daarvoor, is er weer een drone-video verschenen waarop de vorderingen van het monsterproject zichtbaar zijn.

Apple Campus 2 is groen

De Apple Campus 2 moet tegen het einde van dit jaar klaar zijn, zodat begin volgend jaar meer dan 10.000 Apple-medewerkers ernaartoe kunnen verhuizen. Sommige delen van het complex zijn in zoverre voltooid, dat het lijkt alsof je er direct al gebruik van kunt gaan maken, bijvoorbeeld het auditorium en de parkeergarages waar 8000 auto’s gestald kunnen worden. Het ringvormige hoofdgebouw is ook al een heel eind klaar; de glazen façade is voltooid. De bouwvakkers zijn nu nog bezig met het bevestigen van meer zonnepanelen dan je ooit in je leven bij elkaar hebt gezien.

Apple laat zich op een andere manier ook van zijn groene kant zien. In het complex is ruimte voor een park, of eigenlijk een bos, met 7000 bomen in 300 verschillende soorten. Daar zitten vast ook appelbomen bij van het type McIntosh. Er komen fiets- en (hard)looppaden, basketbalveldjes en tennisbanen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar