Terug naar ‘Drie nieuwe iPhone-modellen in 2018, waaronder een enorme iPhone XI Plus’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Drie nieuwe iPhone-modellen in 2018, waaronder een enorme iPhone XI Plus’

Door Koen van Ekeren14 november 2017 09:372 min. leestijd0

De iPhone X is nog maar net verkrijgbaar, maar de geruchtenstroom over de nieuwste iPhones is al in gang gezet. De bekende analist Ming-Chi Kuo beweert dat Apple drie nieuwe iPhone-modellen in 2018 lanceert. Twee versies hebben een oled-scherm van 5,8 en 6,5 inch (de iPhone XI en XI Plus?) en op de andere – goedkopere – variant prijkt een 6,1 inch led-scherm.

iPhone-modellen in 2018

Drie nieuwe iPhone-modellen in 2018

De voorspellingen van Kuo zijn doorgaans zeer accuraat en dit maakt zijn uitspraken interessant. Begin juli was hij nog één van de eersten die beweerde dat de iPhone X geen vingerafdrukscanner in het scherm krijgt, maar Apple Touch ID vervangt voor een 3D-gezichtsscanner.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Volgens de analist van KGI Securities zijn alle drie iPhone-modellen uitgerust met een volledig scherm. Ook hebben ze een inkeping en TrueDepth-camerasysteem, zoals we die ook kennen van de iPhone X.

Kuo verwacht dat het nieuwe 5,8-inch model een oled-scherm met 457 pixels per inch (ppi) heeft. Daarmee heeft de kleinere variant een even groot scherm als de huidige iPhone X. De 6,5-inch-variant is een stuk groter en heeft 480 tot 500 ppi, schat Kuo.

Goedkope variant

Het led-model van 6,1-inch zou aanzienlijk goedkoper zijn dan de huidige iPhone X, die in Amerika 999 dollar kost. Kuo verwacht dat de startprijs bij het goedkope model tussen de 649 en 749 dollar ligt. Deze versie heeft mindere specs dan de oled-modellen;  de resolutie is bijvoorbeeld lager. Prijsschattingen van de oled-modellen beschrijft Kuo niet.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar