Terug naar Drie keer iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Drie keer iPhone

Door Redactie iCreate4 februari 2010 09:172 min. leestijd0

Het stof van de iPad lancering is neergedaald en er is weer oog voor de iPhone.  Begrijp me niet verkeerd, de iPhone 3GS is nog helemaal hip en up-to-date maar vroeg of laat komt er toch een opvolger. Zoals uit de volgende gegevens blijkt: eerder vroeg dan laat.

Nieuwe software iPhone
Apple heeft iPhone OS 3.1.3 uitgebracht voor de iPhone en iPod touch. De kakelverse software biedt een nauwkeuriger batterij indicator voor de iPhone 3GS,  apps van derde partijen die weigerden op te starten functioneren weer naar behoren en Japanners kunnen het Kana toetsenbord gebruiken zonder bug crashes.

Nieuwe generatie iPhone
De komst van een nieuwe iPhone is vanzelfsprekend. We hebben een extra bevestiging gevonden in de vorm van een modelnummer. In de onlangs verschenen Software Development Kit (SDK) is een referentie gevonden naar modelnummer N89. Dit nummer duidt op een nieuwe generatie iPhone. Momenteel wordt er met M68, N82 en N88 gerefereerd naar de iPhone, de iPhone 3G en de 3GS. Maar wanneer verschijnt deze N89 iPhone? Het overzicht van MacRumors doet vermoeden dat de volgende generatie iPhone in de zomer van 2010 gelanceerd wordt.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nieuwe fabrikant iPhone
De volgende generatie iPhone zal hoogstwaarschijnlijk van de band rollen bij Pegatron Technology. Deze fabrikant is Apple’s nieuwste partner, naast Foxconn, in de productie van de iPhone. Pegatron heeft eerder al aangegeven in 2010 flink te gaan groeien op het gebied van mobiele telefonie. Maar de Koreaanse fabrikant wil over de productie van de iPhone officieel nog niets bevestigen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Volgend bericht
Sixpack voor Mac Pro
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar