Terug naar Dr. Mario World voor iOS verschijnt in juli
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dr. Mario World voor iOS verschijnt in juli

Door Laura Grootaarts18 juni 2019 10:492 min. leestijd0

De volgende Nintendo-game voor iOS komt eraan! Vanaf 10 juli kun je Dr. Mario World downloaden voor de iPhone en iPad. Op dit moment kun je de game al vooruit bestellen in de App Store.

Dr. Mario World

Dr. Mario World

Dr. Mario is inmiddels een klassieker: de eerste versie van het puzzelspel verscheen in 1990 voor de NES. Na varianten voor allerlei Nintendo-consoles, komt de game deze zomer dus eindelijk naar iOS. In Dr. Mario draait het om het vernietigen van virussen. Hiervoor moet je gekleurde capsules zó draaien dat objecten in de dezelfde kleuren elkaar raken, en je drie op een rij krijgt. Dan lossen de virussen op in het niets. Klinkt eenvoudig, maar het is toch een hoop gepuzzel. In de video hieronder zie je een voorproefje.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Dr. Mario World is niet de eerste Nintendo-game voor iOS. Eerder waren er onder meer Super Mario Run, Fire Emblem Heroes en Animal Crossing: Pocket Camp. Een andere game waarop we momenteel wachten is Mario Kart Tour: de racegame is ironisch genoeg vertraagd. Hij had er dit voorjaar al moeten zijn, maar het wordt waarschijnlijk pas eind deze zomer.

Freemium game

Dr. Mario World is vanaf 10 juli gratis te downloaden in de App Store. Er zijn optionele in-app aankopen – we weten op dit moment nog niet wat deze precies inhouden. Waarschijnlijk krijg je één of twee levels gratis en moet je de rest kopen. Het spel is niet offline te spelen.

Bron: Nintendo

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar