Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dr. Mario World voor iOS verschijnt in juli

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Dr. Mario World


Lees verder na de advertentie

De volgende Nintendo-game voor iOS komt eraan! Vanaf 10 juli kun je Dr. Mario World downloaden voor de iPhone en iPad. Op dit moment kun je de game al vooruit bestellen in de App Store.

Dr. Mario World

Dr. Mario is inmiddels een klassieker: de eerste versie van het puzzelspel verscheen in 1990 voor de NES. Na varianten voor allerlei Nintendo-consoles, komt de game deze zomer dus eindelijk naar iOS. In Dr. Mario draait het om het vernietigen van virussen. Hiervoor moet je gekleurde capsules zó draaien dat objecten in de dezelfde kleuren elkaar raken, en je drie op een rij krijgt. Dan lossen de virussen op in het niets. Klinkt eenvoudig, maar het is toch een hoop gepuzzel. In de video hieronder zie je een voorproefje.

Dr. Mario World is niet de eerste Nintendo-game voor iOS. Eerder waren er onder meer Super Mario Run, Fire Emblem Heroes en Animal Crossing: Pocket Camp. Een andere game waarop we momenteel wachten is Mario Kart Tour: de racegame is ironisch genoeg vertraagd. Hij had er dit voorjaar al moeten zijn, maar het wordt waarschijnlijk pas eind deze zomer.

Freemium game


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Dr. Mario World is vanaf 10 juli gratis te downloaden in de App Store. Er zijn optionele in-app aankopen – we weten op dit moment nog niet wat deze precies inhouden. Waarschijnlijk krijg je één of twee levels gratis en moet je de rest kopen. Het spel is niet offline te spelen.

Bron: Nintendo