Terug naar Download de puzzelgame Rules! gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Download de puzzelgame Rules! gratis

Door Sven Lamers10 april 2015 14:552 min. leestijd0

De start van de voorverkoop van de Apple Watch moet gevierd worden! En hoe zou dat beter kunnen dan door een game gratis aan te bieden die binnenkort ook op de Apple Watch werkt? Daarom kun je sinds vandaag de populaire game Rules! gratis downloaden via de Apple Store-app.

Rules! Apple Store-app

Apple Store-app

Als je nu gewoon in de App Store kijkt, zul je zien dat Rules! nog 2,99 euro kost. Via de Apple Store-app op de iPhone (en alleen daar, dus niet op de iPad) krijg je het spel echter gratis. Dus download eerst de Apple Store-app op je telefoon, ga daar naar het tabblad ‘Store’ en scrol naar beneden. Tik op het app-icoontje en vervolgens op ‘Download nu gratis’ onder in het scherm. Daarna ga je automatisch naar de App Store en tik je boven op ‘Wissel in’. Rules! wordt dan gedownload.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Rules!

Rules!

Het spel is deze kleine moeite voor het gratis downloaden zeker waard. Zoals de naam al aangeeft heeft Rules! met regels te maken. Je krijgt een spelbord met figuren en getallen te zien en moet deze na elkaar volgens bepaalde regels aanraken. Je begint met één regel, bijvoorbeeld op alle groene figuren tikken. In de volgende level wordt dan een nieuwe regel geïntroduceerd, bijvoorbeeld op alle oneven getallen tikken. Heb je dat gedaan, is regel 1 weer van kracht. Dit gaat lekker door, en al snel moet je erover nadenken wat regel 5 ook al weer was. Leuke hersentraining.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar