Terug naar Donald Trump verdient goed aan Apple
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Donald Trump verdient goed aan Apple

Door Arjan Kropman29 juli 2016 11:292 min. leestijd0

Presidentskandidaat en Apple-criticus Donald Trump verdient goed aan Apple. Sinds het merk afgelopen week de kwartaalcijfers bekend maakte, steeg het aandeel behoorlijk. Dat is lekker voor het vermogen van Trump, want de man heeft voor 1,1 tot 2,25 miljoen dollar aan Apple-aandelen. Het aandeel steeg in no-time van 97 naar 104 dollar.Trump

Direct cash

De waardevermeerdering van het aandeel is leuk, maar levert Donald niet direct geld op. Het gegeven dat Apple begin augustus voor elk aandeel 0,57 dollarcent uitkeert, levert echter een directe bonus op. Volgens onze berekeningen levert de dividenduitkering hem ongeveer 10.000 dollar op. Daar kan hij dan weer heel wat buttons en vlaggetjes voor zijn race naar het Witte Huis voor laten maken.

Apple-boycot

Dat Trump goed verdient aan Apple is opvallend, want de Amerikaan liet zich regelmatig kritisch uit over het merk. In februari van dit jaar stond hij aan de kant van de FBI en vond hij dat Apple de Feds toegang moest geven tot de iPhone van een terrorist. Hij riep destijds in een twitterbericht op om Apple te boycotten (bizar genoeg was de tweet verzonden vanaf een iPhone). Daarnaast laat hij zich nog altijd kritisch uit over Amerikaanse bedrijven die hun productie in het buitenland laten plaatsvinden.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Onder het kopje ‘Make America great again’, vindt Trump dat Amerikaanse bedrijven hun productie moeten terughalen uit landen als China. Saillant detail: check waar de promotiepetjes van Donald gemaakt worden.

Petjes

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar