Terug naar 'Dit jaar nog nieuwe Apple Watch 2 met GPS'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Dit jaar nog nieuwe Apple Watch 2 met GPS'

Door Laura Grootaarts8 augustus 2016 10:212 min. leestijd0

Over de nieuwe iPhone 7 die dit najaar moet verschijnen, weten we inmiddels al heel wat. Maar rondom de Apple Watch bleef het tot nu toe behoorlijk stil. Toch ziet het ernaar uit dat er nog dit jaar nieuwe modellen in de verkoop gaan, aldus de doorgaans goed geïnformeerde Apple-analyst Ming-chi Kuo. Hij meent zelfs dat Apple dit jaar met twee modellen komt.

Apple Watch apps

Apple Watch 2

Om te beginnen kunnen we een Apple Watch 2 verwachten. Die ziet er hetzelfde uit als de eerste Apple Watch, maar onder de motorkap gaat er wel wat veranderen. Zo heeft deze nieuwe Apple Watch GPS, een barometer en een dunner scherm. Om al deze nieuwigheden soepel te kunnen laten werken, is er een grotere batterij nodig. Daarom is het niet mogelijk om de Apple Watch een stuk dunner te maken.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Verbeterde Apple Watch

Naast de Apple Watch 2, lijkt Apple ook nog iets van plan te zijn met de Apple Watch van de eerste generatie. Die krijgt waarschijnlijk een kleine upgrade – het horloge kan beter tegen water en krijgt een snellere processor. Kuo denkt dat de Apple Watch goedkoper wordt, maar het is niet duidelijk of hij het dan heeft over de oude of de nieuwe versie van de eerste Apple Watch.

Keynote Apple begin september

De keynote van Apple vindt begin volgende maand plaats. De keynote staat waarschijnlijk in het teken van de iPhone 7 en er gaan ook geruchten over een iPad Pro 2. Rond die tijd zal ook watchOS 3 uitkomen: het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch, tijdens de vorige keynote aangekondigd door Apple. Onze favoriete functie van watchOS 3: voor het eerst wordt het mogelijk om tekst in te voeren op het horloge, simpelweg door met je vinger letters op het scherm te schrijven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar