Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit heeft jouw iPhone nodig deze zomer!

Auteur: iCreate
0 reacties
Zomerse iPhone


Lees verder na de advertentie

Met temperaturen als deze begin je waarschijnlijk al langzaam in vakantiestemming te raken. Het duurt misschien nog even, maar de voorpret is misschien net zo leuk. Ga je er deze zomer eens even lekker tussenuit? Tijd om je voor te bereiden. Misschien ben je er zelf al helemaal klaar voor … maar is je iPhone dat ook? Dit is wat je iPhone nodig heeft deze zomer!

Goede bescherming

Gustaav hoesje

Een ongeluk zit in een klein hoekje, al helemaal als je op vakantie bent. Zorg ervoor dat je iPhone beschermd is met een goed hoesje. Zelf trek je in de zomer iets luchtigs aan, dus waarom gun je je iPhone niet hetzelfde? Dit hoesje van Gustaav is superdun en laat het design van je iPhone mooi uitkomen. En als je het hoesje in je winkelmandje gooit, doe er dan ook maar meteen de screenprotector van Gustaav bij – die sluit perfect aan op het superdunne hoesje.

Een eigen ‘rugzakje’

MagSafe kaarthoude


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wandel je in je korte broek langs het strand of in een stad, dan wil je niet al te veel met je mee zeulen. Je iPhone is essentieel, die heb je bij je. Maar eigenlijk moet ook je portemonnee mee met je ID, de sleutelkaart van het hotel en een pinpas. De iPhones van de laatste jaren hebben MagSafe, waarmee je magnetische accessoires op je iPhone kleeft. Deze MagSafe kaarthouder is ideaal voor dit soort situaties!

De beste plek in de auto

Belkin

Heb je geen CarPlay? Gelukkig zijn er ook andere manieren om je iPhone handsfree te gebruiken terwijl de kilometers snelweg onder je wegglijden. Deze Belkin-houder klik je zo in het ventilatierooster van je auto – geen zuignappen, geen plakmiddelen. Hij is geschikt voor iPhones tot 6,5 inch en je kunt hem 180 graden draaien.

Zomers geluid

Met Apple Music of Spotify luister je overal je favoriete vakantiehits, maar via de speakers van je iPhone klinken de zomerse tonen een beetje ingeblikt. Dat kan uitbundiger! Neem daarom een draagbare bluetooth speaker mee. De Sonos Roam gaat graag met je mee op avontuur. Hij is licht van gewicht, spatwaterdicht en kan tegen een stootje. En heel belangrijk: hij klinkt als een klok!

De app voor ultieme ontspanning

Gratis tijdschriften met Readly

Of je nu thuis blijft of op vakantie gaat: de zomer is een periode om eens lekker tot rust te komen. Lekker ontspannen op het strand, in het park of in je eigen tuin met een flinke stapel tijdschriften – of gewoon de app Readly op je iPhone (of iPad). Hiermee heb je onbeperkt toegang tot duizenden tijdschriften. Je kunt Readly gratis twee maanden uitproberen.

De mogelijkheid om op te laden

World travel adapter kit

Jij wilt opladen, en je iPhone wil dat ook. Adapter ingepakt? Check. Kabeltje? Reservekabeltje? Check-check. En dan sta je daar in je vakantieland, blijkt dat de wandcontactdozen er compleet anders uitzien. Deze World Travel Adapter Kit van Apple is misschien iets te veel van het goede, met hulpstukjes voor ook je iPad en Mac. Maar wat we willen zeggen: vergeet naast je tandenborstel ook je wereldstekker niet.