Terug naar Disney+ nu ook op smart tv’s van Samsung
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Disney+ nu ook op smart tv’s van Samsung

Door Koen van Ekeren8 november 2019 10:502 min. leestijd2

Er zijn allerlei manieren waarmee je Disney+ kijkt op tv. Via een Apple TV bijvoorbeeld, of door een Chromecast te gebruiken. Maar het handigste is toch wel rechtstreeks via een app op de televisie. Bij bepaalde televisies van Sony kon dit al, maar nu is de Disney+-app er ook voor recente smart tv’s van Samsung. Dus start je gratis proefperiode bij Disney+ en ga kijken!

Streamingdienst Disney+

Disney+ Samsung smart tv

Het gaat om Samsung-televisies uit 2017 en nieuwer. Bij deze smart tv’s is de app van Disney+ gratis te downloaden in de Tizen Store van je smart tv. Bij oudere modellen is de app niet beschikbaar.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Mocht je een oudere Samsung-televisie hebben, dan zijn er veel andere manieren om Disney+ op het grote scherm te krijgen. Het kan bijvoorbeeld via de Disney+-app op de iPhone of iPad, waarbij je het beeld met Chromecast of AirPlay streamt naar de televisie. Ook is Disney+ aanwezig op de PlayStation en Xbox.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Disney+ kijken op Fire TV

Daarnaast komt er een manier bij, want Disney+ schittert vanaf 12 november ook op Fire TV-apparaten. De Fire TV is een relatief goedkoop media-apparaat van Amazon, waarmee je je televisie via een stick voorziet van allerlei apps. De Disney+-app is hier dus ook binnenkort op te installeren.

In Nederland is het al een tijdje mogelijk om de nieuwe streamingdienst van Disney gratis uit te proberen. Dit is mogelijk tot 12 november. Vanaf deze dag wordt het proefabonnement omgezet in een betaald abonnement van € 6,99 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar. In de streamingdienst zijn de films van Walt Disney te bekijken, waaronder de bekende klassiekers. Maar gebruikers zien er ook producties van Marvel, Pixar en Star Wars.

Apple TV+

Ook Apple heeft sinds deze maand een eigen streamingdienst voor series en films: Apple TV+. Deze dienst is goedkoper (€ 5,99) dan Disney+ en consorten, al is het aanbod ook beperkter. Op dit moment staan er slechts zeven series op en één documentaire.

Lees ook Alles wat je echt moet weten over Disney+.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Skatje80
Lezer
Skatje80

Ik heb een Samsung 7 serie en eerst deed Disney het hier op dus abonnement af gesloten nu kan Ik er niets meer opkijken. Maar wel maandelijks geld innen

obvious
Lezer
obvious

dan zeg je het op