Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van
nieuws

De leukste kerstfilms op Disney+

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Lego Star Wars Holiday Special


Lees verder na de advertentie

Wil je de komende dagen alvast in kerststemming raken? Dan moet je deze ultieme kerstfilms op Disney+ zeker zien! Dekentje erbij, pantoffels aan, een kop warme chocolademelk binnen handbereik en je bent klaar voor een heuse kerstfilmmarathon. Nog geen Disney+? Voor nog geen zeven euro heb je een maand lang toegang tot het Disney+ aanbod – sluit je een jaarabonnement af, dan kijk je twee maanden gratis.

The Lego Star Wars Holiday Special

Sinds half november is LEGO Star Wars Holiday Special te zien op Disney+. In het Star Wars-universum vieren ze geen kerst, maar Life Day. Rey en BB-8 ontmoeten in een mysterieuze Jedi-tempel zo’n beetje alle iconische Star Wars-personages – natuurlijk allemaal in de vorm van hilarische lego-poppetjes. Leuk voor jong en oud, of je nu wel of geen fan bent van Star Wars.

Frozen

Frozen


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Oké, we geven het toe: Frozen is niet echt een typische kerstfilm. Maar toch: er zijn sneeuwpoppen, ijzige taferelen, rendieren en heel veel glitters, dus we rekenen het goed. Heb je Frozen inmiddels iets te vaak gezien? Dan is de korte spin-off Olaf’s Frozen Adventure de moeite waard. Ook die staat op Disney+.

A Christmas Carol

Christmas Carrol

Als je zou willen, kun je iedere dag van de kerstvakantie wel een versie van deze klassieker bekijken. In deze variant van A Christmas Carol is het Jim Carrey die als de vrek Scrooge geplaagd wordt door de drie kerst-geesten.

Edward Scissorhands

Edward Scissorhands

Waar komt sneeuw eigenlijk vandaag? Edward Scissorhands heeft daar alles mee te maken. Edward heeft scharen in plaats van handen, en is ook voor de rest een beetje verknipt. Wanneer zijn uitvinder overlijdt, moet Edward de wijde wereld in. Dat is het begin van een winters sprookje. Maar of het een goede afloop heeft …?

12 Dates of Christmas

12 dates of christmas

Is Edward Scissorhands je véél te donker? Vind je kerst hét moment om naar iets mierzoets te kijken? Dan is 12 Dates of Christmas de film die je zoekt! Kate heeft op kerstavond een blind date die niet echt succesvol is. Zonde! Dankzij een Groundhog Day-achtige speling van het lot, krijgt ze heel wat herkansingen …

Samen naar Disney+ kijken?

Een kerstfilm kijken doe je natuurlijk niet alleen. En ook in 2020 kun je met een hele groep naar een film kijken! Dankzij Disney Groupwatch kun je gewoon een kerstfilmavond houden met vrienden, gewoon ieder vanaf zijn eigen bank. Lees ook onze tip over Groupwatch.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!