Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Disney+ deze zomer ook in België

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In Nederland hadden we de primeur: hier mochten we als allereerste naar Disney+ kijken. Maar goed nieuws voor onze vele Vlaamse lezers: Disney+ komt dit jaar naar een aantal Europese landen, waaronder België! Hoelang moet je nog wachten op de kennismaking met Baby Yoda?

Disney Plus België en andere Europese landen

Disney+ is sinds september beschikbaar in Nederland en daarna volgden de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Nu heeft Disney in een persbericht bekendgemaakt dat hun streamingdienst binnenkort in meer Europese landen te zien is. In eerste instantie zijn dat het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland – 24 maart is het zover. En België? Dat volgt deze zomer, tegelijk met onder meer Scandinavië en Portugal.

Disney+ kijken

Disney+ staat vol met de bekende Disney-klassiekers, maar daar blijft het niet bij. Ook Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic zijn te zien via deze streamingdienst. Disney+ is te streamen via de iPhone en iPad, maar ook via andere mobiele apparaten, desktopcomputers, gameconsoles en verschillende smart-tv’s. In Nederland kost het € 6,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen.

Lees ook Alles wat je echt moet weten over Disney+.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Bron: Disney