Terug naar ‘Apple presenteert nieuwe iPhone 6 op 9 september’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple presenteert nieuwe iPhone 6 op 9 september’

Door Arjan Kropman5 augustus 2014 22:412 min. leestijd0

Negen september is exact de 252e dag van het jaar. Het is ook de dag waarop Ferdi E. In 1987 Gerrit Jan Heijn ontvoerde, waarop in 1975 Michael Bublé geboren werd en op 9 september is het precies een jaar geleden dat het Van Gogh Museum een nieuwe Van Gogh ontdekte: Zonsondergang bij Montmajour. Overigens ging de zon de afgelopen miljarden dagen elke dag onder op deze dag, in Montjmajour én in de rest van de wereld.

iPhone 6

Google je nu op 9 september dan zul je zien dat het in 2014 de dag wordt waarop Apple de iPhone 6 zal gaan presenteren. Vele bronnen waaronder CNN melden dit. Een al te grote verrassing is het trouwens niet, want ook de vorige twee iPhones werden in september gepresenteerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Size matters

Aan geruchten al maanden geen gebrek, grote Amerikaanse techsites zoals CNET en hun volgzame tegenhangers in de rest van de wereld ‘wagen’ zich al maanden aan de mogelijke details van de iPhone. Zo is het waarschijnlijk dat Apple niet een, maar twee formaten iPhone op de markt brengt. Een iets grotere dan de huidige 5s (4,7 inch, nu 4 inch) en een model van 5,5 inch. Daarnaast wordt de iPhone 6 waarschijnlijk wat dunner (zoals altijd), wat lichter (zoals altijd) en gaat Apple mogelijk saffierglas gebruiken dat niet krast.

Dikke kans dat Apple op 9 september ook weer wat verder ingaat op het nieuwe iOS 8 en wellicht wordt ook de langverwachte iWatch gepresenteerd. Hoe dan ook, 9/9 wordt voor de volgers weer een grote dag. Maar of we over tien jaar nog weten wat er op 9 september 2014 gebeurde? Dat zal vooral aan de verrassingen van Apple liggen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Arjan Kropman

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar