Terug naar Nieuwe MacBook Air deze week?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe MacBook Air deze week?

Door Redactie iCreate10 mei 2010 12:381 min. leestijd1

Duizenden mysterieuze Apple-producten zijn onderweg naar Australië. Dit staat te lezen op de MacWorld-website van het land in kwestie.

Deze apparaten spelen de hoofdrol in een nieuwe Apple-lancering. Een lancering die morgen of overmorgen al plaats moet vinden! Maar om welke gadget gaat het? Volgens de bron van MacWorld betreft het een nieuwe MacBook Air met als typenummer MC516LL/A K87 BETTER BTR-USA. Dit is wel een hele mond vol, maar kortweg MC516 klinkt al beter. De huidige MacBook Air luistert naar de naam MC233, dus MC516 past prima in hetzelfde straatje. En de bron kan het weten, volgens MacWorld heeft deze persoon uitgebreide kennis van Apple’s voorraden en productvernieuwingen. Hij (of zij) wist ook de komst van de nieuwe MacBook Pro een week voor lancering te voorspellen.

Daar zeg ik iets, de nieuwe MacBook Pro. Na de vernieuwde versie van de MacBook en de MacBook Pro is de Air ook echt toe aan een opvolger. Misschien is het morgen dus al zo ver. We wachten af.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rik
Lezer
Rik

Als hij nog één USB-poort erbij krijgt, dan koop ik hem! Dat mis ik echt aan de Air van nu; ik kan mijn externe hardeschijf en iPod niet tegelijkertijd aansluiten..